ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Έξω και ο Λι!

Τα προβλήματα στους ψηλούς τελειωμό δεν έχουν για τις Η.Π.Α. που στην πρώτη ώρα προπόνησης στο καμπ προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ έχασαν τον πιθανότατα καλύτερο εναπομείναντα ψηλό τους.

Ο Ντέιβιντ Λι σηκώθηκε για τάπα, αλλά το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού «κλείδωσε» ανάμεσα στο ταμπλό και την μπάλα και αποχώρησε τραυματίας. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επέμεναν να τον εξετάσουν και τελικά βρέθηκε ότι ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός και ο Λι θα μείνει εκτός 4-6 εβδομάδες, προς το παρόν γλιτώνοντας την εγχείρηση.

Έτσι, οι Αμερικανοί είναι μείον έναν ακόμη σέντερ στην προετοιμασία τους, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να αρνείται την πρόσκληση για να αποθεραπευτεί.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που έχουν απομείνει στη «φτωχή» πλέον προεπιλογή των Αμερικανών:

Γκέι, Ρούντι
Γκόρντον, Έρικ
Γκρέιντζερ, Ντάνι
Γκριν, Τζεφ
Έβανς, Ταϊρίκ
Κάρι, Στίβεν
Ιγκουοντάλα, Αντρέ
Λοβ, Κέβιν
Λόπεζ, Μπρουκ
ΜακΓκι, Τζαβάλ
Μέιγιο, Ο.Τζ.
Μπίλαπς, Τσόνσι
Ντουράντ, Κέβιν
Όντομ, Λαμάρ
Ουάλας, Τζέραλντ
Ουέστμπρουκ, Ράσελ
Ρόντο, Ρέιτζον
Ρόουζ, Ντέρικ
Τσάντλερ, Τάισον

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία να κάνω. Πού πάνε οι Αμερικανοί με τέτοιο ρόστερ; Αν μπουν τετράδα θα είναι υπέρβαση. Πραγματικά δεν έχουν τίποτα...