ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Εκτός Όλντριτζ, Τζέφερσον, Πέρκινς

Λίγο πριν το ξεκίνημα του καμπ των Αμερικανών έγινε γνωστό ότι ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ και ο Αλ Τζέφερσον δεν θα συμμετέχουν στην προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τραυματία από τα πλέι οφς Κέντρικ Πέρκινς.

Ο Τζέφερσον βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας για τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο τον Φλεβάρη, με τους Τζαζ να συμφωνούν με τον παίκτη ότι δεν πρέπει να παίξει με την εθνική.

Ο ίδιος δήλωσε ότι μάλλον έτσι χάνει την ευκαιρία να παίξει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αλλά θα παλέψει για μια θέση στο Μουντομπάσκετ του 2014. Ο Κολάντζελο του ευχήθηκε καλή τύχη, ενώ έδειξε να κατανοεί τους λόγους που ο παίκτης αποχώρησε από το ρόστερ.

Όσον αφορά τον Όλντριτζ, ο σέντερ του Πόρτλαντ απλώς δεν ήθελε να παίξει με την εθνική, καθώς ήθελε να ξεκουραστεί από τη χρονιά που μόλις τελείωσε. Ο Κολάντζελο δήλωσε ότι πλέον πολύ δύσκολα θα τον καλέσει για το 2012, αλλά «δεν κλείνουμε ακόμη καμία πόρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: