ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τα «βρόντηξε» ο Ούντριχ!

Όταν ο Μπένο Ούντριχ άκουσε από τον Μέμι Μπετσίροβιτς ότι προορίζεται για αναπληρωματικός του Γιάκα Λάκοβιτς στο ρόστερ της εθνικής κατάλαβε ότι δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στην προετοιμασία της Σλοβενίας για το Μουντομπάσκετ.

Έτσι, ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισε να δηλώσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του και να φύγει από την ομάδα: «Περίμενα μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με όσα άκουσα, οπότε αποφάσισα να φύγω πριν αρχίσουν τα φιλικά. Περίμενα να έχω μεγαλύτερη ευθύνη, να υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες για μένα, αλλά αυτό δεν συνέβη», είπε ο Ούντριχ.

Ο Μέμι Μπετσίροβιτς προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφασή του λέγοντας: «Είπα στον Ούντριχ ότι ο Γιάκα Λάκοβιτς θα ξεκινά βασικός, αλλά αυτός θα παίζει σίγουρα στα τελευταία λεπτά και θα παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ θα έχει ρόλο και στις αποφάσεις που θα παίρνουμε για το τι θα κάνουμε στο τέλος. Δυστυχώς, από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην προετοιμασία, άλλαξε γνώμη στο θέμα αυτό. Θέλαμε να λύσουμε το θέμα πριν τα φιλικά, μιλήσαμε, αλλά είχαμε πολλές διαφορές κι έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσουμε χωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: