ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Το Ευρωμπάσκετ στο Age of Basketball


Το Age of Basketball θα είναι κοντά σας και στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με ένα μεγάλο αφιέρωμα, το οποίο θα συνίσταται στα εξής μέρη:

- Καθημερινή ανανέωση με σχολιασμό για τους αγώνες της Εθνικής αλλά και όλες τις «καυτές» στιγμές της διοργάνωσης.

- Διπλή ψηφοφορία: για το νικητή της διοργάνωσης, αλλά και για κάθε αγώνα της Εθνικής ξεχωριστά.

- Βίντεο με φάσεις μετά από κάθε αγώνα της Εθνικής ομάδας (εφόσον μας το επιτρέπει χρονικά η διαδικασία uploading του youtube).

Όμως, επειδή οι μπασκετόφιλοι έχουν ήδη αρχίσει να ζουν στον παλμό του Ευρωμπάσκετ, το Age of Basketball θα σας βάλει ήδη από αύριο στους ρυθμούς της μεγάλης διοργάνωσης με:

- Σταυρόλεξο με 15 αστέρια του Ευρωμπάσκετ.

- Βίντεο από τις μεγάλες στιγμές του Ευρωμπάσκετ του 2005.

- Αφιέρωμα στους 12 της Εθνικής.

- Face-to-face σύγκριση της Ελλάδας με το άλλο μεγάλο φαβορί, την Ισπανία.

- Αναφορά στον πιο ιδιαίτερο αγώνα των τελευταίων διοργανώσεων.

- Παρουσίαση και σύγκριση των παικτών που θα οδηγήσουν κάθε ομάδα στα γήπεδα της Ισπανίας.

Αλλά, το Age of Basketball θα συνεχίσει και μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ με:

- Αφιέρωμα στη διοργάνωση.

- Παρουσίαση των παικτών που ξεχώρισαν.

- Quiz Ευρωμπάσκετ 2007.

Όπως κάθε Ευρωμπάσκετ που… σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό της Ισπανίας πρέπει να έχει το δικό του εθνικό τραγούδι. Μετά από ψηφοφορία των ιθυνόντων του blog μας, πρώτο το Age of Basketball, δίνει στη δημοσιότητα το επίσημο τραγούδι που θα συνοδεύσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ και θα ακούγεται σε όλα τα βίντεο του Age of Basketball, το ιδιαίτερα μπασκετικό: «Heart of a Champion» του Nelly. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο για αποστολή σε όποιο μέλος του Age of Basketball μας το ζητήσει (η εγγραφή είναι δωρεάν).

Ain't no way they can stop me now
‘cause I'm on my way, I can feel my reign coming
It's the blood of a champion,
pumping deep inside my veins, too much pride to be running
I'ma give what I can and more,
even if my blood, my sweat, and my tears don't mean nothing
It's the heart of a champion…

(δείτε εδώ όλους τους στίχους του τραγουδιού)

Υ.Γ.: Το Age of Basketball θέλει (ως ελάχιστη κίνηση) να εκφράσει όλη τη του τη συμπαράσταση στους πληγέντες από τις φωτιές, αλλά και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Ως απόλυτα μπασκετικό blog, επιλέξαμε να μην γράψουμε για το θέμα, καθώς η ατμόσφαιρά στη χώρα δεν χρειαζόταν να βαρύνει περισσότερο. Επιλέξαμε, επίσης, μπροστά στη φρίκη των γεγονότων των τελευταίων 3 ημερών, να μην ανανεώσουμε το blog το Σαββατοκύριακο. Θέλοντας να βοηθήσουμε (έστω ελάχιστα) τους αναγνώστες μας να βγάλουν λίγο από το μυαλό τους τις εικόνες που έχουν δει αυτές τις ημέρες, από σήμερα ανανεωνόμαστε και πάλι κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: