ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Υπέγραψε στο Age of Basketball ο Ντίνο Μενεγκίν!


Ακολουθεί το πρώτο βίντεο του Age of Basketball, με σκηνές από τον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία, με in-game camera, του 21ου τουρνουά Acropolis, το οποίο, όπως και όσα ακολουθήσουν, θα είναι στο εξής διαθέσιμο στο youtube.

Όσο για την εικόνα, όπως σας υποσχεθήκαμε, είναι ένα αυτόγραφο του θρύλου του ιταλικού μπάσκετ, Ντίνο Μενεγκίν, μόνο για τους αναγνώστες του Age of Basketball.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και αργά-αργά ο γέρο-Ντινό γυρνάει και με ραβέρσα σκόράρει"...Από τον τελικό του '86 με την Μ.Τελ Αβίβ...Ακόμα το θυμάμαι και ο γέρο Ντίνο ήταν 36 τότε χρονών. Μετά από 8 χρόνια έπαιζε ενάντιον στον γιο του!! Από τους παίχτες που έπρεπε να γνώριζες το αντικείμενο για να τον εκτιμάς...Άνθος

Age of Basketball είπε...

Φίλε μας, ευχαριστούμε που μας διαβάζεις! Ο Ντίνο Μενεγκίν ήταν η μεγαλύτερη ξένη προσωπικότητα στο ΟΑΚΑ και οι... ψαγμένοι αναγνώστες μας το γνωρίζουν!