ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Αφιέρωμα: στον κόσμο των γιγάντων

Το Αφιέρωμα ολοκληρώθηκε. Σήμερα σας παραθέτουμε τα link για τα άρθρα των προηγουμένων ημερών για να μπορείτε να το διαβάσετε πιο εύκολα όσοι θέλετε να το ξαναδιαβάσατε ή όσοι το χάσατε...

Μέρος I: ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΝΤΟΥΕΝΙΑΣ: Ο ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
Μέρος II: ΑΘΛΗΤΕΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Μέρος III: ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
Μέρος IV: ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Age of Basketball

5 σχόλια:

Panayiotis είπε...

mpravo re ! poly psagmenoi eiste kai poly wraio to afierwma! anamenw to epomeno!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο παιδιά αλλά δεν γίνεται να μην αναφερόσαστε στον πιο ολοκληρωμένο ίσως γίγαντα. Άρβιντας Σαμπόνις...

Age of Basketball είπε...

@ανώνυμος: Φίλε, ο Σάμπας είναι ίσως ο πιο ολοκληρωμένος ψηλός παίκτης, αλλά αν κοιτάξεις το αφιέρωμα για τους γίγαντες του παρελθόντος, θα δεις ότι δεν αναφέρεται κανείς με ύψος μικρότερο του 2.30. Από το 2.30 μέχρι το 2.21 που είναι το επίσημο ύψος του Σαμπόνις, υπάρχουν 9 πόντοι και δεκάδες αθλητές, κάτι που καθιστούσε αδύνατη την καταγραφή του στον περιορισμένο χώρο του blog. Σκοπός ήταν να αναφερθούν οι ψηλότεροι, όχι οι καλύτεροι. Νομίζω ότι το καταστήσαμε σαφές από την αρχή. Ήδη πάντως υπάρχει ως σκέψη στο Age of Basketball η δημιουργία ενός ευρύτερου αφιερώματος, το οποίο θα διανεμηθεί έντυπα και θα περιέχει πολλά περισσότερα στοιχεία και αθλητές, αλλά μιλάμε για το απώτερο μέλλον.

@panayiotis: Παναγιώτη σε ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μείνεις κοντά μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δίκαιο παιδιά απλά είχα δει κάποια ύψη περί 2.26 και θεώρησα ότι με τα 2.23 (που ξέρω εγώ για τελικό επίσημο ύψος του θαύματος της φύσης) θα έπρεπε να ήταν μέσα. Τα ύψη αυτά φυσικά ήταν στους σημερινούς γίγαντες και όχι του παρελθόντος.

ΥΓ μπαίνω ως anonymous λόγω firewall αλλά παρακολουθώ στενά το blog σας.

Άνθος - Λάρνακα

Age of Basketball είπε...

@ανώνυμος: Να είσαι καλά! Ευχαριστούμε που μας διαβάζεις!