ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Νοτσιόνι!

Πρόβλημα για την Αργεντινή, αφού ο Αντρές Νοτσιόνι συγκρούστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου με τον Φεντερίκο Κάμεριχς με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Αργεντινός σταρ υπολογίζεται ότι θα χάσει 3 εβδομάδες προετοιμασίας, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το Μουντομπάσκετ. Οι γιατροί ελπίζουν ότι ο Νοτσιόνι, που έβαλε πατερίτσες αμέσως για να ξεκουράσει το πόδι, θα επανέλθει ακόμα πιο γρήγορα, και θα κάνουν επανεκτίμηση της κατάστασης του παίκτη σε 10 ημέρες.

«Περιμένουμε τις πρώτες 72 ώρες και μετά να περάσουν 10 ημέρες, αυτά με ενδιαφέρουν. Αυτή τη στιγμή δεν προπονείται καθόλου. Όμως, έχουμε αρχίσει αποθεραπεία με στόχο να προλάβει το Μουντομπάσκετ. Μπορείς να υπολογίζεις έτσι με παίκτες όπως ο Νοτσιόνι, καθώς έχουν τη θέληση να θυσιαστούν για την ομάδα. Και αυτό είναι κλειδί για να επιταχυνθεί η διαδικασία», είπε ο γιατρός της ομάδας, Ντιέγο Γκρίπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: