ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μέσα ο Μοζγκόφ, έξω δύο

Τέλος στις… ατομικές προπονήσεις για τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, για τον οποίο κανονίστηκαν οι λεπτομέρειες της ασφάλισής του, όπως είχαν ζητήσει οι Νικς, ενόψει του Μουντομπάσκετ, όπου και θα δώσει κανονικά το "παρών".

Ο Μοζγκόφ ξεκινά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα άμεσα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκοψε τον Γκρεγκόρι Σουκοφτσεφ και τον Βίκτορ Τσβαρίκιν από την προετοιμασία ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους: «Τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα. Δούλεψαν σκληρά και ελπίζω η εμπειρία που αποκόμισαν να τους βοηθήσει στις καριέρες τους. Θεωρώ ότι έχουν καλό μέλλον με την εθνική και αυτή ήταν μόνο η αρχή».

Οι παίκτες που συνεχίζουν την προετοιμασία της Ρωσίας με τον Καούν να μην έχει ενσωματωθεί ακόμα και τον Χριάπα να κάνει ατομικές προπονήσεις:

Βορόνοφ, Εβγκένι
Βορόντσεβιτς, Άντριου
Γκριγκορίεφ, Μαξίμ
Ζοζούλιν, Αλεξέι
Κβοστόφ, Ντμίτρι
Κολεσνίκοφ, Γιουτζίν
Κουρμπάνοφ, Νικίτα
Μοζγκόφ, Τιμοφέι
Μόνια, Σεργκέι
Μπίκοφ, Σεργκέι
Νελιούμποφ, Ιβάν
Πονκρασόφ, Αντόν
Σβεντ, Αλεξέι
Τσουκανένκο, Αλεξέι
Φριτζόν, Βιτάλι
Χριάπα, Βίκτορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: