ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Εκτός ο Ντ’ Αντόνι λόγω… τραυματισμού!

Μια απουσία από εκεί που δεν το περίμεναν φαίνεται ότι θα έχουν στις Η.Π.Α. στο Μουντομπάσκετ, καθώς σύμφωνα με το ESPN ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν θα συνοδεύσει την ομάδα στην Τουρκία, λόγω ενός προβλήματος στη μέση που ολοένα χειροτερεύει.

Ο Ντ’ Αντόνι μάλλον δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά οι γιατροί του είπαν να μην ταξιδέψει στην Ευρώπη (Μαδρίτη, Αθήνα) και την Τουρκία για να μη χειροτερέψει ενόψει της έναρξης της χρονιάς του NBA.

Ο Ντ’ Αντόνι θα είναι με την εθνική μέχρι και τις 15 Αυγούστου και το φιλικό με τη Γαλλία στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, αλλά θα μείνει στις Η.Π.Α. όταν η ομάδα περάσει τον Ατλαντικό.

Το πρόβλημα στο δίσκο τον ταλαιπωρεί από πέρσι, αλλά χειροτέρεψε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πιο πιθανό είναι στον πάγκο των Η.Π.Α., δίπλα στον Μάικ Σιζέφσκι, να τον αντικαταστήσει ο Τζέι Τραϊάνο των Ράπτορς, που ήδη είναι μέλος του τιμ της ομάδας. Οι άλλοι δύο βοηθοί του Σιζάφσκι είναι ο Νέιτ ΜακΜίλαν των Μπλέιζερς και ο Τζιμ Μποχάιμ του Σιράκιουζ.

Σε μια χρονιά που οι Αμερικάνοι θα παραταχτούν με πάρα πολλές απουσίες από την περίφημη προεπιλογή του Κολάντζελο, άρχισαν… και οι διαρροές από το τεχνικό επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: