ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Με… Μπλάκμαν στο Μουντομπάσκετ η Τουρκία!

Ο Ρολάντο Μπλάκμαν ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, στο πλευρό του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα είναι στο Μουντομπάσκετ για να βοηθήσει τους γείτονες.

Με τον Τάνιεβιτς ήταν μαζί στη Στεφανέλ Μιλάνο το 1996, ενώ ο Μπλάκμαν ήταν βοηθός και στην εθνική Γερμανίας στις αρχές του 21ου αιώνα. Πλέον, είναι διευθυντής αναπτυξιακού προγράμματος στους Μάβερικς.

Ο Τάνιεβιτς ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την πρόσληψη του Μπλάκμαν: «Ο Ρολάντο ήρθε να μας βοηθήσει, μετά από δική μου πρόσκληση. Υπήρξε σπουδαίος παίκτης, έχει τεράστια προσωπικότητα και θα βοηθήσει τους παίκτες. Οι ιδέες του στο παρκέ και στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες σε άμυνα και επίθεση είναι εντυπωσιακές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: