ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κι επίσημα μέσα ο Σκόλα

Ο Λουίς Σκόλα θα είναι παρών στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, όπως άλλωστε και ο ίδιος επιθυμούσε. Η χρυσή τομή όσον αφορά την ασφάλισή του βρέθηκε, η ασφάλιση πληρώθηκε και ο Σκόλα είναι ελεύθερος να παίξει.

Η είδηση έφερε κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις των διεθνών Αργεντινών, που είχαν αρχίσει… να τους ζώνουν τα φίδια με την καθυστέρηση.

«Τώρα έχουμε μια τεράστια ευκαιρία. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά και πριν από 4 χρόνια χάσαμε στους ημιτελικούς μόνο με 1 πόντο» είπε ο Αντρές Νοτσιόνι για να προσθέσει για την απουσία του Μανού Τζινόμπιλι: «Ο Μανού παίρνει πάνω του πολλούς αμυντικούς και ελευθερώνει σουτ για όλους τους άλλους. Όμως, ο Κάρλος μπορεί να πάει εξίσου καλά. Χάσαμε κάτι, αλλά επίσης κερδίσαμε κάτι, τώρα που ο Ντελφίνο θα παίζει βασικός. Αν παίξει όπως έπαιζε φέτος στο Μιλγουόκι, τότε κανείς δεν θα θυμάται ότι ο Μανού δεν είναι εδώ».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sas eixa ksanasteilei minima gia auto to basketball manager alla fainetai oti dn tou dwsate kai megali prosoxi. To paixnidi legetai international basketball manager kai einai exairetiko. Mporeite na to vreite se auto to link http://us.ibasketmanager.com/. Einai exairetiko paixnidi alla pros to parwn dn exei mazepsei arketous paiktes. To kserw oti tha xete kapies amfivolies mipws kai einai pagida gi auto kai isws na mn to dimosiepsate tn proigoumeni fora pou to esteila sta sxolia. Alla to paixnidi einai epixorigimeno apo ti euroleague ki auto mporeite na to epivevaiwsete apo auto to link tou site tis euroleague http://www.euroleague.net/euroleaguenews/off-court/main/i/70174/2354/item. Elpizw na deite oti prokeitai pragmati gia ena exairetiko paixnidi pou sigoura einai poli pio endiaferon apo to fantasy tis euroleague kai iparxei kai i dinatotita na organwsete omilous me omades paiktwn apo to age of basketball.Perimenw sintoma tn apantisi sas.

euxaristw ki elpizw na sinexisete tn eksairtiki douleia pou kanete

Age of Basketball είπε...

Δεν το αγνοήσαμε, ούτε το θεωρήσαμε spam (τουλάχιστον όταν το έστειλες στο Mail). Όμως, όπως θα έχεις καταλαβει τρέχουμε με την αλλαγή του σάιτ και όλα τα άλλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε κάτι τώρα.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά συγνώμη τότε. Δεν είχα αντιληφθεί ότι θα αλλάξει το σάιτ και έχετε σίγουρα πιο σημαντικες δουλίες. Απλώς περίμενα απάντηση ότι το λάβατε για αθτό το ξαναέστειλα. Ευχαριστώ.

Υ.Γ.ελπίζω να μην αλλά ξετε την αρχική εικόνα του σαιτ ε΄ναι πολύ ωραια

Age of Basketball είπε...

Εννοείται ότι δεν πρέπει να ζητάς συγγνώμη. Απλώς κι εμείς απολογούμαστε που δεν απαντήσαμε, αλλά αυτή την περίοδο υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο που δεν προλαβαίνουμε ούτε τα άρθρα να ανανεώνουμε καλά καλά.

Αν εννοείς το Logo, όχι δεν θα αλλάξει, νομίζω ότι βελτιώνεται όμως. Τουλάχιστον σε αυτό αποσκοπούσαμε με το νέο σχεδιασμό που του κάναμε.
Rasheed.