ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πλήγμα με Κατελίνας

Νέο πλήγμα δέχτηκε η προετοιμασία της Λιθουανίας ενόψει του Μουντομπάσκετ, αφού ο δεύτερος τραυματισμός του Μιντάουγκας Κατελίνας στον ταρσό, στο κάτω άκρο του ποδιού, ήταν εκείνος που τον ανάγκασε να αφήσει την προετοιμασία.

Ο Κατελίνας δεν προλαβαίνει το Μουντομπάσκετ και ο Κεστούτις Κεμτζούρα κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι: «Είναι ιδιαίτερα ατυχές αυτό που συνέβη. Ο Μιντάουγκας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκανε. Σίγουρα θα τον έχουμε μαζί μας στην προετοιμασία και τις επόμενες χρονιές».

Με το τραυματισμό του Κατελίνας, η Λιθουανία αποδυναμώθηκε κι άλλο στις θέσεις των ψηλών, αφού ο 27χρονος φόργουορντ (2.09) ήταν πολύ πιθανό να βρίσκεται στη δωδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: