ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΡΩΣΙΑ – Η προεπιλογή

Με έξι ερωτηματικά ξεκινά η Ρωσία την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανακοίνωσε τους 15 με τους οποίους θα ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία, αλλά και 6 ακόμα ονόματα παικτών, που μπορούν να ενταχθούν αργότερα στην προετοιμασία.

Από αυτά τα 6 κρίνεται ουσιαστικά και το μέλλον της Ρωσίας στο Μουντομπάσκετ, αφού μιλάμε για τους κατά τεκμήριο 6 καλύτερους παίκτες (ή τους… 5 αν προτιμάτς). Δικαίωμα να εμφανιστούν αργότερα στην προετοιμασία έχουν οι Αντρέι Κιριλένκο, Βίκτορ Χριάπα, Τζ. Ρ. Χόλντεν, Σάσα Καούν, Τιμοφέι Μοζγκόφ και Αντόν Πονκρασόφ.

Κι αν για κάποιους είναι σίγουρο ότι τελικά θα ενταχθούν στην εθνική, αυτό δεν ισχύει για τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολο να δεχτεί να παίξει τελικά. Αμφίβολοι είναι (τουλάχιστον) και οι Χόλντεν, Μοζγκόφ.

Οι 15 που θα ξεκινήσουν προετοιμασία περιμένοντας τους υπόλοιπους:

Βορόνοφ, Εβγκένι
Βορόντσεβιτς, Άντριου
Γκριγκορίεφ, Μαξίμ
Ζοζούλιν, Αλεξέι
Κβοστόφ, Ντμίτρι
Κολεσνίκοφ, Γιουτζίν
Κουρμπάνοφ, Νικίτα
Μόνια, Σεργκέι
Μπίκοφ, Σεργκέι
Νελιούμποφ, Ιβάν
Σβεντ, Αλεξέι
Σουκχόφτσεφ, Γκρέγκορι
Τσβαρίκιν, Βίκτορ
Τσουκανένκο, Αλεξέι
Φριτζόν, Βιτάλι

1 σχόλιο:

Genera| είπε...

Δυστυχώς (ή ευτυχώς;) όσο περνάνε τα χρόνια η σημασία των εθνικών τουρνουά, είτε λέγεται Ολυμπιάδα είτε mundobasket ή mundial, μειώνεται. Τα μεγάλα ονόματα προτιμούν τη ξεκούραση για να είναι έτοιμοι για τα clubs τους. Νομίζω αυτό το mundobasket θα είναι από τα πιο φτωχά.

Εμείς εδώ είμαστε όμως... θα το παρακολουθήσουμε κι αυτό.