ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Έπεισε και «μένει» ο Χουέρτας

Ο Μανόλο Σιντρόν είχε αρκετές απουσίες, από τους 24 που είχε επιλέξει στην αρχική προεπιλογή του για το Μουντομπάσκετ, στους αγώνες της Κεντρικής Αμερικής και αναγκάστηκε να φέρει έναν παίκτη έξω από την προεπιλογή, μόνο για τα παιχνίδια εκείνα.

Όμως, ο 23χρονος Ντέιβιντ Χουέρτας (που κάποιοι ίσως τον θυμούνται από το ρόστερ των πρωταθλητών NCAA Florida Gators το 2006) ήταν τόσο καλός που έπεισε τον Σιντρόν ότι αξίζει την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στη δωδεκάδα του Πουέρτο Ρίκο για το Μουντομπάσκετ. Ο Σιντρόν δήλωσε έκπληκτος από το πόσο δούλεψε ο νεαρός παίκτης και απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνά του απέναντι σε πολύ έμπειρους παίκτες (Μιλτ Παλάσιο, Ντανίλο Πίνοκ).

Ο Σιντρόν δήλωσε ότι «θα συνεχίσει μαζί μας, άνοιξε μόνος του την πόρτα για να τα καταφέρει, του αξίζει η ευκαιρία», ενώ ο Χουέρτας είπε «το γεγονός ότι δεν είχα συμπεριληφθεί στην αρχική προεπιλογή μου έδωσε έξτρα κίνητρο γιατί πίστευα ότι το άξιζα. Ελπίζω να καταφέρω να μπω στη δωδεκάδα».

Έτσι, οι 24 της προεπιλογής έγιναν 25 με το «έτσι θέλω» του επίμονου Χουέρτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: