ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μείον δύο με την έναρξη

Χωρίς 2 από τους 17 τους οποίους είχε στην αρχική του προεπιλογή θα πορευτεί ο Γιόνας Καζλάουσκας στην προσπάθειά του να ετοιμάσει την Ελλάδα για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που έθεσε εαυτόν εκτός προεπιλογής λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που ακόμη κάνει αποθεραπεία για το πρόβλημα που είχε στη μέση του και θα χάσει τις υποχρεώσεις της εθνικής και φέτος.

Έτσι, η προετοιμασία ξεκίνησε με 12 παίκτες, αφού ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα ενσωματωθεί όταν επιστρέψει από τις Η.Π.Α., ενώ οι Παππάς και Παπανικολάου θα ενταχθούν αργότερα, αφού είχαν υποχρεώσεις με την εθνική Νέων Αντρών. Πάντως, αναμένεται από Τετάρτη όλοι να είναι στη διάθεση του Καζλάουσκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ζήτημα της μη κλήσης επιπλέον παικτών μετά την αποχώρηση Βασιλόπουλου και Μαυροκεφαλίδη: «Το να καλούσα κάποιον και να τον αποκλείσω μετά από μία εβδομάδα θα ήταν λάθος. Έχουμε μικρή προετοιμασία, έχουμε 15 παίκτες στη διάθεσή μας και δεν υπάρχει λόγος να αναστατώνουμε άλλους παίκτες».

Αναλυτικά οι 15 που απομένουν στη διάθεση του Καζλάουσκας:

Βασιλειάδης, Κώστας
Βουγιούκας, Ίαν
Ζήσης, Νίκος
Διαμαντίδης, Δημήτρης
Καϊμακόγλου, Κώστας
Καλάθης, Νικ
Μπουρούσης, Γιάννης
Παπανικολάου, Κώστας
Παππάς, Νίκος
Περπέρογλου, Στράτος
Πρίντεζης, Γιώργος
Σπανούλης, Βασίλης
Σχορτσανίτης, Σοφοκλής
Τσαρτσαρής, Κώστας
Φώτσης, Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: