ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Το προσπαθεί ο Χάσεν

Ένα γνωστό πρόβλημα στον αστράγαλο ταλαιπωρεί τον Χάσεν, μέλος της προεπιλογής της Αργεντινής για το Μουντομπάσκετ. Ο 32χρονος γκαρντ, που έκανε μία καλή σεζόν με την Εστουντιάντες, βλέπει τη διοργάνωση στην Τουρκία σαν την ευκαιρία του για να παίξει σε υψηλό εθνικό επίπεδο, αφού ο δρόμος για αυτόν έχει ανοίξει λόγω της απουσίας του Τζινόμπιλι.

Ωστόσο, η ευπάθεια που έχει σε τραυματισμούς στον αστράγαλο (μετά από υποτροπιάζοντα διαστρέμματα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση πριν από δύο χρόνια) και οι πόνοι που τον «επισκέπτονταν» συχνά φέτος δημιουργούν κάποια ερωτηματικά. Το σίγουρο είναι ότι ο Ερνάν ‘Πάντσο’ Χάσεν, στην παρούσα φάση, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό από πλευράς φυσικής κατάστασης για να μπορέσει να παρευρεθεί στο Μουντομπάσκετ.

Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: