ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Καλοκαίρι με Quotes Quiz και Showbiz Σταυρόλεξο!


Το Age of Basketball, πιστό στην παράδοση που έχει ξεκινήσει από τους πρώτους του κιόλας μήνες, σας προσφέρει καλοκαιρινά, εναλλακτικά, δροσερά quiz και σταυρόλεξο! Το Quotes-Quiz 2009, με απολαυστικές μπασκετικές ατάκες, και το Showbiz-Σταυρόλεξο 2009, με τα παρασκήνια και τα κουτσομπολιά του μπάσκετ, βρίσκονται ήδη στα εισερχόμενα των μελών του blog!

Μη χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε ασχολούμενοι με το μπάσκετ! Εάν δεν είστε μέλη, στείλετε ένα απλό e-mail στο ageofbasketball@gmail.com για να εγγραφείτε, εντελώς δωρεάν, στο site μας και να σας αποσταλούν τα φετινά καλοκαιρινά σταυρόλεξο και quiz! Μόλις στείλετε και τις απαντήσεις σε αυτά, ακόμη και αν κάνετε λάθος, θα κερδίσετε δυο wallpaper – έκπληξη!

Όπως πάντα, το Age of Basketball δεν κάνει διακοπές και θα είναι μαζί σας όλο το καλοκαίρι, με καθημερινή ανανέωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: