ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

«Πορτοκαλί» διαφημίσεις, Μέρος I: Οι δικοί μας...

Σήμερα, το Age of Basketball, σε καλοκαιρινή διάθεση, ξεκινά ένα τριήμερο αφιέρωμα σε μερικές διαφημίσεις που μας έκαναν να γελάσουμε. Βεβαίως, πρωταγωνιστές τους διάσημοι παίκτες μπάσκετ. Για αρχή έχουμε… «δικούς μας» πρωταγωνιστές, ενώ στο δεύτερο άρθρο θα περάσουμε τον Ατλαντικό. Στο τρίτο μια έκπληξη με αφιέρωμα στις… κωμικές ικανότητες ενός διάσημου παίκτη. Βεβαίως, η λίστα δεν είναι εξαντλητική και θα επανέλθουμε, απλώς δεν θέλαμε να σας… παιδέψουμε με links κι έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε εδώ τα βίντεο, οπότε περιορίσαμε την ποσότητα, για να μην «βαρύνει» πολύ η σελίδα.

Στο πρώτο μέρος έχουμε τρεις διαφημίσεις. Στις δύο πρωταγωνιστές είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τη μια να είναι η παλιότερη «Θέλεις να παίξουμε μαζί;» και την άλλη η πρόσφατη… με το αμίλητο νερό. Η τρίτη είναι με τον Παπαλουκά και τον Τσίλντρες να προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά.

1. Παπαλουκάς-Διαμαντίδης: WIND

2. Παπαλουκάς-Διαμαντίδης: WIND 2


3. Παπαλουκάς-Τσίλντρες: Nike Basketball



by Rasheed.

Δεν υπάρχουν σχόλια: