ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός είναι εδώ!


Ο διαγωνισμός του Age of Basketball είναι γεγονός! Μπείτε στην παρέα μας και διαγωνιστείτε για τον καλύτερο της φετινής σεζόν. Φτιάξτε την ομάδα σας, μπείτε στο πρωτάθλημα Age of Basketball Champion και αποδείξτε σε όλους ότι μπορείτε να την οδηγήσετε στην κορυφή.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 13:00 ανοίγει από τη Euroleague (www.euroleague.net) το φετινό Fantasy Challenge. Εκεί θα φτιάξετε τις ομάδες σας και μετά θα τις βάλουμε στο διαγωνισμό του Age of Basketball. Ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη του blog μας. Γι’ αυτό γραφτείτε μέλη τώρα εντελώς δωρεάν, στέλνοντας ένα απλό μήνυμα με την ένδειξη basket στο ageofbasketball@gmail.com

Ο φετινός διαγωνισμός θα είναι διπλός! Απ’ τη μία το γνωστό σε όλους ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball στο fantasy challenge της Euroleague. Και απ’ την άλλη το Age of Basketball Champion.

- Το ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball στο fantasy challenge της Euroleague είναι με τη μορφή που είχε και πέρσι (δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες στις ενότητες τι είναι ο διαγωνισμός, πώς θα λάβω μέρος, οι νικητές, αλλά και στα link της Euroleague 1 και 2). Ο καθένας σας μπορεί να δηλώσει τα στοιχεία του στην Ευρωλίγκα (τα στοιχεία δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες, ούτε εμείς, μόνο η Ευρωλίγκα) και μετά να γραφτεί στο διαγωνισμό μας και να διαγωνιστεί για τα δώρα μας.

ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΜΑΙ;
Είναι απλό. Απλώς γραφτείτε στο fantasy challenge της Euroleague και στείλτε ένα e-mail στο ageofbasketball@gmail.com για να σας στείλουμε τον κωδικό του πρωταθλήματος. Μπορείτε να γραφτείτε στο fantasy challenge με 1 μόνο e-mail, δηλαδή να φτιάξετε από 1 έως 10 ομάδες. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν από τις 6/10 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου (τότε γίνεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, οπότε μετά κάθε συμμετοχή είναι άκυρη). Κάθε χρήστης, αφού μπει στο πρωτάθλημα (με τον κωδικό που θα σας στείλουμε, αφού δηλώσετε συμμετοχή), οφείλει να στείλει στο Age of Basketball το ονοματεπώνυμό του μαζί με το user name του στο Fantasy, ώστε να ξέρουμε ποια ομάδα είναι ποιου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Μία από τις ομάδες σας θα πρέπει να έχει ως πρώτο μέρος του ονόματός της τη λέξη team (δείτε και εδώ το παράδειγμα). Αυτή η ομάδα (και μόνο αυτή) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Age of Basketball Champion, τον νέο διαγωνισμό του Age of Basketball, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από αυτόν της Ευρωλίγκας.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ;
Άρα με ένα e-mail έχετε μέχρι και 10 ομάδες και λαμβάνετε ταυτόχρονα μέρος σε δύο διαγωνισμούς, άρα διπλασιάζετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.
Α) FANTASY CHALLENGE
Στο fantasy challenge κερδίζει ο παίκτης του οποίου η ομάδα έχει συγκεντρώσει (μετά την κανονική περίοδο και το Top-16) τους περισσότερους πόντους. Οι πόντοι υπολογίζονται από τη Euroleague και το σύστημα είναι αδιάβλητο και χωρίς πιθανότητες αδικίας. Στο Fantasy Challenge κερδίζουν οι 3 πρώτοι (ο τρίτος ένα wallpaper της επιλογής του στη δική του ανάλυση, οι δύο πρώτοι κανονικά δώρα)!

Β) AGE OF BASKETBALL CHAMPION
Η ομάδα που το όνομά της θα ξεκινάει από team (και μετά ό,τι άλλο θέλετε) θα μπει αυτόματα στον δεύτερο διαγωνισμό του Age of Basketball. Σε αυτόν, 1 ομάδα από κάθε διαγωνιζόμενο θα μπει στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των 6, για να παίξουμε τη δική μας Ευρωλίγκα. Θα υπάρχουν αγωνιστικές, βαθμολογία και αγώνες, όπως ακριβώς και στην κανονική Ευρωλίγκα. Μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές θα ξεκαθαρίσουν και το πόσοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στον δεύτερο γύρο (που θα γίνει κατά τη διάρκεια του Top-16), ο οποίος θα είναι νοκ άουτ. Η βασική διαφορά είναι ότι εδώ δεν περνάνε αυτοί που έχουν τους περισσότερους πόντους, αλλά εκείνοι που έχουν τις περισσότερες νίκες (ο κάθε αγώνας θα είναι με βάση τους πόντους στο fantasy της Ευρωλίγκας, άρα και πάλι αδιάβλητη διαδικασία). Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και 105 πόντους να πάρει κάποιος μπορεί να κερδίσει, ανάλογα με τον ποιον παίζει κάθε φορά. Άρα, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος των ομίλων! Όσοι προκριθούν από τους ομίλους (την πρώτη αγωνιστική θα ξέρετε πόσοι προκρίνονται, αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές) θα παίξουν νοκ άουτ αγώνες (η κάθε αγωνιστική του Top-16) για να βγει ο μεγάλος πρωταθλητής του Age of Basketball Champion. Κι εδώ κερδίζουν οι 3 πρώτοι (ο τρίτος ένα wallpaper της επιλογής του στη δική του ανάλυση, οι δύο πρώτοι κανονικά δώρα)!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο κάθε χρήστης μπορεί να κερδίσει 1 δώρο. Εφόσον κερδίσει δύο, διαλέγει ποιο θέλει και το άλλο πηγαίνει στον αμέσως επόμενο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπάρξουν επεξηγηματικά άρθρα καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία, αλλά μη διστάσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε! Τα δώρα θα ανακοινωθούν τι είναι μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου!
Καλή διασκέδαση και ας κερδίσει ο καλύτερος!

Υ.Γ.: Έχει ήδη σταλεί e-mail σε όλα τα μέλη μας, οπότε όσοι δεν το έχετε πάρει, ζητήστε να το ξαναστέιλουμε, καθώς θα έχει πιθανώς υπάρξει πρόβλημα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να κάνατε και τρίτο διαγωνισμό όπου δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής ο περσινός νικητής, καθώς η ανωτερώτητα του ήταν πολύ εμφανές. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους κοινούς θνητούς (βλέπε κάτι αστεράκια και διαβολάκια!) να τσακώνονται για πιο σημαντικούς λόγους (-:

Καλή αρχή παίδες στην φετινή σεζόν με υγεία πάνω απ'όλα.

Άνθος

Age of Basketball είπε...

Ώπα! Πετάς το γάντι πολύ νωρίς φέτος! Και μάλιστα προς διπλή κατεύθυνση! Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση, αν και ως περσινός νικητής, έχεις δικαίωμα να λες ό,τι θες!
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

sto pexnidi tis euroleage 8eli kai dieu8insi kai tilefono spitiou.ine dwrean to pexnidi apo tin euroleage ?kai ta stixia pou 8a dosoumw den 8a ta xeri kanenas allos?

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες Άνθο... Είσαι (και θα είσαι) ο περσινός νικητής (πως λέμε περσινά ξινά σταφύλια).

Age of Basketball είπε...

@el pollo diablo: Αρχίσαμε... Αυτά είναι, να σας βλέπω να φτιάχνεστε!
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

@ανώνυμος:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Αγαπητέ φίλε, ο διαγωνισμός της Euroleague είναι εντελώς δωρεάν. Τα στοιχεία που θα δώσεις θα τα έχει μόνο η Euroleague και κανείς άλλος. Δεν είναι φανερά σε κανέναν χρήστη και σε κανένα private league.

Θέλουν διεύθυνση σπιτιού και τηλέφωνο (νομίζω ότι μπορείς να δώσεις και κινητό) ώστε σε περίπτωση που κερδίσεις να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου και να μπορούν να σου στείλουν τα δώρα. Αν δεν ενδιαφέρεσαι, δώσε ψεύτικα στοιχεία. Γνώμη μου είναι ότι αυτό θα ήταν λάθος, καθώς ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν και κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα στοιχεία του (ούτε καν spam στο mail).

Δεν υπήρχε περίπτωση να σας σύρουμε σε διαγωνισμό όπου θα έπρεπε να έχετε οποιοδήποτε έξοδο από την τσέπη σας. Σας το υποσχόμαστε ότι από εμάς αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Patrick Star είπε...

Εμένα μου αρκεί που με ανέφερε πρώτο, ο Άνθος.

Και η φετινή χρονιά θα είναι σαν την περσινή. Σαν συνοικιακή ομάδα θα είμαι, που θα ζει και θα αναπνέει για τα γειτονικά ντέρμπυ.

Αλλά... Αλλά... Άνθο...
Που και που γίνεται καμιά έκπληξη, να το ξέρεις. :-)

Α και που'στε... Στα τελευταία ματς -όταν και όλα θα έχουν κριθεί, προφανώς εις βάρος μου- θα κατεβαίνω αδιάφορος σε ορισμένα ματσάκια...
Rasheed ξέρεις εσύ... Για κανόνισε τα δώρα εκεί πέρα.

Age of Basketball είπε...

@patrick star: Κάτι θα κανονίσουμε. Έχουμε πει ότι δεν υπάρχουν αδύνατα πράγματα, υπάρχουν απλώς υψηλές τιμές. Και όλοι έχουν την τιμή τους.

Όσο για τον Άνθο, βλέπω ότι η κόντρα των τριών καλά συνεχίζεται... Για να δούμε ποιος θα μιλάει στο τέλος...
Rasheed.