ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AGE OF BASKETBALL!


Η εποχή του μπάσκετ έφτασε!

Φτιάξε την ομάδα σου και ρίξ’ την στη μάχη!

Θέλετε να τεστάρετε τις γνώσεις σας ως σκάουτερ ταλέντων και απόδοσης, να διαλέξετε τους αγαπημένους σας παίκτες και να τους δείτε να σας οδηγούν στην κορυφή; Μπείτε στην παρέα μας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Age of Basketball (δηλώσεις συμμετοχής έως και 20 Οκτωβρίου)!

Ο διαγωνισμός του Age of Basketball είναι γεγονός και μπορείτε κι εσείς να λάβετε εύκολα μέρος! Οι δημιουργοί του blog μας (Νίκος και Αντώνης Κουσούλης) σας προσκαλούν να μπείτε στον… πυρετό του διαγωνισμού και να αντιμετωπίσετε τα υπόλοιπα μέλη της εκλεκτής μας παρέας με μπασκετικά έπαθλα!

Ο Rasheed και ο BEN έχουν αρχίσει να μελετούν το παρασκήνιο της Ευρωλίγκας, ο Lord of the Stats «σπάει» το κεφάλι του πάνω από τα στατιστικά των τελευταίων 5 ετών όλων των παικτών και ο Dr. Ball αναλύει στα κιτάπια του τους τραυματισμούς των καλύτερων παικτών. Όλοι με έναν σκοπό: Να φτιάξουν την ιδανική ομάδα που θα τους οδηγήσει στη νίκη στο Fantasy Challenge! Μπες στο παιχνίδι τώρα!

ΤΑ ΔΩΡΑ

Τα δώρα θα είναι μία δερμάτινη μπάλα μπάσκετ (μερική προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών "Μηνάς Sports") για τον πρώτο νικητή και ένα αθλητικό μπλουζάκι Age of Basketball για τον δεύτερο της κατάταξης. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο ageofbasketball@gmail.com με το οποίο να δηλώνετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για το fantasy challenge της Ευρωλίγκας και τη δημιουργία «ιδιωτικής λίγκας» σε αυτό. Ας το εξηγήσουμε στα γρήγορα για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει πιο παλιά:

Στην Ευρωλίγκα στη σελίδα του fantasy, μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο διαλέγεις 1-5 ομάδες, που η καθεμία έχει από 10 παίκτες (έχεις δικαίωμα αλλαγής 3 παικτών την αγωνιστική). Τα στοιχεία του καθενός από τους συμμετέχοντες δεν δημοσιοποιούνται, παρά μόνο το όνομα που έχει επιλέξει να έχουν οι ομάδες του. Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνεις βαθμούς με βάση το σύστημα ranking της Ευρωλίγκας (πόντοι+ριμπάουντ+ασίστ+τάπες+κλεψίματα-άστοχα σουτ-λάθη-φάουλ-τάπες που δέχθηκε ο παίκτης) και στο τέλος αυτός που έχει τους πιο πολλούς βαθμούς κερδίζει. Έτσι απλά και ξεκάθαρα, καθώς όλοι μπορούν να δουν τους πρώτους και πόση απόσταση έχουν από αυτούς. Δεν μπορεί ο ένας παίκτης να δει την ομάδα του άλλου, παρά μόνο τις δικές του ομάδες. (περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το link).

Μέσα στο fantasy League υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν «ιδιωτικά πρωταθλήματα» (ένα από αυτά θα είναι και το δικό μας). Σε αυτά συμμετέχεις μόνο με πρόσκληση (από εμάς) και ταυτόχρονα μπορείς να συναγωνίζεσαι για τα δώρα του «ιδιωτικού πρωταθλήματος» στο οποίο συμμετέχεις, αλλά και εκείνα της Ευρωλίγκας!

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ;

Μέρος μπορείτε να λάβετε όλοι εντελώς δωρεάν, στέλνοντας ένα e-mail στο Age of Basketball στη διεύθυνση ageofbasketball@gmail.com μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για το διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, θα σας αποσταλεί η πρόσκληση από εμάς και θα μπορείτε να μπείτε στην παρέα μας!

Για να έχετε δικαίωμα να λάβετε τα δώρα σας, θα πρέπει να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας στο e-mail που θα στείλετε. Αν δεν το κάνετε, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κερδίσετε τη δερμάτινη μπάλα και το αθλητικό ντύσιμο Age of Basketball, αλλά θα έχετε και πάλι δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό (χωρίς να διαγωνίζεστε για τα δώρα).

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα φαίνονται από την Ευρωλίγκα, οπότε στη μέση δεν μπαίνουν κληρώσεις και άλλα τέτοια, παρά μόνο η επίσημη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Νικητής ορίζεται ο παίκτης του οποίου η ομάδα θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο overall ranking μετά τη συμπλήρωση και των 20 αγωνιστικών (κανονική περίοδος και top-16). Τα δώρα θα μπορούν οι παίκτες να τα παραλάβουν ύστερα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Age of Basketball. Όταν νικήσετε θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας με e-mail για να σας ενημερώσουμε. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον νικητή μέσα στις επόμενες 30 ημέρες από την αποστολή του e-mail, τότε τα δώρα θα δίνονται στους αμέσως επόμενους. Οι υπεύθυνοι του Age of Basketball θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό (μια παρέα είμαστε άλλωστε όλοι) αλλά προφανώς δεν θα έχουν δικαίωμα στα δώρα, οπότε θα είναι σα να μην διαγωνίζονται και δεν θα μετράνε στην τελική κατάταξη (απλώς θα πάρουμε… ηθική νίκη αν κερδίσουμε!). Μόνο για τους φίλους μας στο εξωτερικό (Κύπρο, κτλ) τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικά με έξοδα του Age of Basketball, εφόσον νικήσουν.

Σας ευχαριστούμε και… καλή τύχη!

Νίκος Κουσούλης

Αντώνης Κουσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: