ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Μάτια μόνο για σένα...


Η νέα χρονιά ξεκινάει, οι ομάδες αφήνουν πίσω τους τα περσινά λάθη, σκίζουν τη σελίδα του 2006-07 στο ημερολόγιο και βρίσκονται μπροστά στη νέα πρόκληση. Προφανώς, η ώρα δεν ενδείκνυται για κριτική, καθώς τα φιλικά είναι για δοκιμές και οι παίκτες ακόμη είναι πολύ κουρασμένοι.

Όμως, δεν μπορώ να παραβλέψω το μοναδικό λάθος που βλέπω ως τώρα στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι ήρθε στην ομάδα ο Λόρενς Ρόμπερτς, ο οποίος ήδη είναι έτοιμος να πακετάρει τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει από τη χώρα μας. Απ’ την άλλη, το καλοκαίρι έφυγε από την ομάδα, μέσα σε απόλυτη σιγή και χωρίς κανένας να στενοχωρηθεί ο Ράιαν Στακ. Στο φιλικό της Κιέβ με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή το βράδυ, ο Στακ έκανε την πλάκα του στις δύο ρακέτες, προφανώς παράλογα παθιασμένος για φιλικό ματς. Βέβαια, ο ζήλος του ξανθομάλλη σέντερ εξηγείται από τη μεταχείριση που είχε πέρσι στο λιμάνι.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Στακ κατέβηκε στον Ολυμπιακό από τον Άρη ως το καλύτερο τεσσάρι του πρωταθλήματος. Και ήταν. Και θα ήταν ακόμη αν έμενε στην Ελλάδα και έπαιζε. Ο Στακ είναι πολύ δυνατός στην άμυνα για τόσο γρήγορο και ευέλικτο παίκτη, έχει μεγάλη έφεση στην τάπα (άλλωστε φιγούραρε στις ψηλότερες θέσεις της σχετικής λίστας μέχρι το 2006), στην επίθεση έχει πολύ σταθερό και αξιόπιστο τρίποντο, αλλά και κινήσεις κοντά στο καλάθι.

Ο Ολυμπιακός πιθανότατα δεν θα χάσει τίποτα φέτος, μιας και η φροντ λάιν του είναι πλήρης ακόμη και χωρίς τον Ρόμπερτς (και υπερπλήρης αν φέρει τον παίκτη που κυνηγάει). Ο Ρόμπερτς ήρθε ως ένας μέτριος παίκτης με δύναμη στην άμυνα και έφεση στο ριμπάουντ. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ο Γκέρσον περίμενε κάτι παραπάνω από αυτόν. Είναι λάθος που δεν θα έπρεπε να γίνεται από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να διώχνεις παίκτη πριν τον πρώτο αγώνα επειδή είναι κακή επιλογή. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για την κατηγορία, δεν δοκιμάζει παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και δεν δικαιολογείται ανυπαρξία σκάουτινγκ σε ότι αφορά τον ένα ξένο.

Ο Ρόμπερτς δεν θα γίνει ποτέ Στακ, Μπάστον ή κάτι άλλο. Όμως, αυτό το ξέραμε από τον Ιούνιο. Ο Γκέρσον σίγουρα έχει κάτι στο μυαλό του και αλλάζει τον παίκτη, όμως η χρονιά δεν άρχισε και ήδη έκανε το πρώτο λάθος. Για μένα, το μεγαλύτερο λάθος του Γκέρσον ήταν και παραμένει η ανύπαρκτη εκμετάλλευση του Στακ. Ο Στακ είχε θέση στην πεντάδα και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, και πέρσι και φέτος. Μπορεί πολλοί να διαφωνούν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το καλό για τον παίκτη είναι ότι δείχνει στα πρώτα φιλικά της Κιέβ ότι δεν έχει καεί από την περσινή χρονιά, το κακό για μας ότι δεν θα τον βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Πάμε σε κάτι άλλο. Αν τα όσα έχω ακούσει αληθεύουν, δεν είναι ο Βαρεζάο ο παίκτης που κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Είναι πιο… μαύρος και (μακράν) πιο καλό όνομα από τον Βραζιλιάνο, που αν δεν είχε σκάσει την αγκωνιά στον Ζήση, το 95% όσων τον έχουν ακούσει θα αγνοούσαν την ύπαρξή του. Ο Αγγελόπουλος πάει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να μας αναγκάσει να αλλάξουμε και την ψηφοφορία παραπλεύρως φέρνοντας στο λιμάνι το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε τον Ατλαντικό τον 21ο αιώνα. Θέλετε και όνομα; Ασχέτως του τι θα δείτε στον Τύπο για επίσημες πηγές και επιβεβαίωση, ο (πρώτος και κύριος) παίκτης που κυνηγάει ο Ολυμπιακός είναι ο Κρις Ουέμπερ. Πρώτοι εδώ το γράψαμε, πρώτοι εδώ θα το διαβάσετε αν μπείτε βράδυ Παρασκευής…

Ο Μικαέλ Πιετρούς, εν τω μεταξύ, σπρώχνει στα άκρα τις σχέσεις του με τους Ουόριορς, πιέζοντας για μια μετεγγραφή. Η προετοιμασία ξεκινάει σε 3 ημέρες και ο Γάλλος είναι στη Γαλλία, χωρίς να έχει καν βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει στις Η.Π.Α.! Δύσκολα θα το τραβήξει πιο πολύ από την Κυριακή πάντως, καθώς τη Δευτέρα… καίγεται. Εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στα χέρια του και άλλαξε γνώμη.

Όσο για τα όσα λέγαμε στο προχθεσινό σχόλιο για τη μετεγγραφή του Σάρας, ο ατζέντης του (Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι) ουσιαστικά μας επιβεβαίωσε την Παρασκευή, λέγοντας το εξής φοβερό: «Δεν τον έστρεψα εγώ στους πρασίνους για να βελτιωθούν οι σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό, που είχαν χαλάσει εξαιτίας της υπόθεσης Σισκάουσκας». Βγάλτε το «δεν» και έχετε την αλήθεια. Όταν βγαίνεις και διαψεύδεις φήμες, αναφέροντας συγκεκριμένα πράγματα, προφανώς για κάποιο λόγο το κάνεις.

Ο Νίκος Οικονόμου πιθανώς να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το περίεργο δεν είναι ότι ο Οικονόμου θα παίξει (σχεδόν) τζάμπα στον ΠΑΟΚ, αλλά ότι όλες οι μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος από την 5η θέση και κάτω αδιαφόρησαν το καλοκαίρι για τον Νικόλα. Περίεργο, βέβαια, αγωνιστικά, γιατί από άλλη άποψη…

by Rasheed.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Webber σιγουρα αλλάζει τα δεδομένα αλλά θα αφήσει 1 απο τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής και φαβορί για τον τίτλο για το λιμάνι;
Βεβαια,εδώ αφησε ο Σπανούλης τους Spurs για το βαζελο...

Age of Basketball είπε...

@ανώνυμος: Δεν λέω ότι είναι εύκολη η μετεγγραφή, αλλά δεν είναι και αδύνατη. Ο Ολυμπιακός του έχει κάνει την καλύτερη προσφορά οικονομικά, ενώ στο NBA θα πρέπει να περιμένει ίσως και 2 μήνες για να παίξει, καθώς οι Πίστονς έχουν πρόβλημα με το σάλαρι καπ.

Αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα να το κάνει και να παίξει και γι ατο μίνιμουμ, αλλά τότε δεν είχε 6 εκατομμύρια δολάρια προσφορά.

Πάντως, πέρα από οποιεσδήποτε προτιμήσεις, μακάρι ένας τέτοιος παίκτης να περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει στην Ελλάδα.
Rasheed.

stelios είπε...

Δεν λέω τεράστιο όνομα,αλλα αλόγιστη χρηση χρημάτων χωρίς σχέδιο και πολεμος εντυπώσεων.

Θέλω να βλέπω να χτίζονται μεγάλες ομαδες και οχι ποιός θα μπει στο μάτι του αλουνού.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάποια site αναφέρεται πως ο Webber προτιμά να μείνει 1 μήνα δίχως ομάδα αρκεί να παίζει στο ΝΒΑ...

Παρεμπιπτόντως συμφωνώ με το Στέλιο: οι καλές ομάδες είναι αυτές που χωρίς φοβερή πρώτη ύλη αποδίδουν καλό μπάσκετ...

ΥΓ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΖΟΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΡ ΤΟΝ ΜΕΣΙΝΑ;
ΕΛΕΟΣ!


Alex

Ανώνυμος είπε...

Webber???????????Τι αλλο θακουσουμε?Μπραβο σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!Δυστυχως ομως οι υπολοιπες ομαδες...δεν μπορουν να ακολουθησουν!Η ψαλιδα ανοιγει..ανοιγει και το επιπεδο του ελληνικου μπασκετ δεν μπορει να αντικατοπτριζεται σε δυο ομαδες.Κριμα!

ΥΓ1:Για τις ομαδες ιδιας χωρας τι ισχυει στο
final 4?Προτρεχω αλλα...Webber???

ΥΓ2:Αν ναυαγησει του Webber o ολυμπιακος θα κινηθει για αλλον παιχτη αναλογου ονοματος και αξιας? Αν οχι θαναι μεγαλο το πληγμα στον εγωισμο της ομαδας.

ΥΓ3:Ποσο ειναι το Minimum στο ΝΒΑ?

ΥΓ4:Παρακαλω πολυ μηπως μπορει να φερει καποιος τον McGrady πουναι και η αδυναμια μου?Οποιος **οπουλος ναναι..

Mavros

Age of Basketball είπε...

@stelios: Φίλε ας έρθει ο Ουέμπερ και μόνο αλόγιστη χρήση χρημάτων δε θα είναι. Ο Ουέμπερ είναι ο πιο μπασκετικός Αμερικάνος παίκτης και ένας από τους 5 καλύτερους Αμερικανούς ψηλούς της τελευταίας 10ετίας.

Αν το "να μπει ο ένας στο μάτι του αλλουνού" οδηγεί σε παίκτες τύπου Ουέμπερ, τότε ας μπαινοβγαίνουν όλη μέρα. Γιατί ίσως δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος του παίκτη για τον οποίο μιλάμε.
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

@Alex: Όντως, Ουέμπερ το είχε πει αυτό, αλλά πριν από έναν μήνα. Τότε δεν είχε πρόταση. Μπορεί όντως αυτό να επιλέξει να κάνει, αλλά πια έχει νέα δεδομένα να σκεφτεί πριν αποφασίσει. Δηλαδή, την καλύτερη οικονομικά πρόταση που θα πάρει φέτος.

Όντως "οι καλές ομάδες είναι αυτές που χωρίς φοβερή πρώτη ύλη αποδίδουν καλό μπάσκετ", αλλά οι πραγματικά μεγάλες ομάδες είναι αυτές που ξεχωρίζουν και στο ρόστερ και στο μπάσκετ. Και αυτές είναι που μένουν στην ιστορία.

Όσο για τον Μεσίνα, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που τον θεωρούν καλύτερο του Ομπράντοβιτς (όπως αντίστοιχα υπάρχουν εκατομμύρια που θεωρούν τον Ομπράντοβιτς καλύτερο). Μακράν καλύτερος πάντως δεν είναι κανείς.

Μόνο loser δεν μπορείς να πεις τον άνθρωπο που έχει 3 Ευρωλίγκες, 4 πρωταθλήματα Ιταλίας, 2 πρωταθλήματα Ρωσίας, 7 Κύπελλα Ιταλίας, 2 Κύπελλα Ρωσίας, 1 Σαπόρτα και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ με την εθνική Ιταλίας. Νομίζω το παλμαρέ του μιλάει από μόνο του για να τον κατατάξει στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης μαζί με την υπόλοιπη αφρόκρεμα των προπονητών.
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

@Mavros: Λοιπόν, ας τα πάρουμε με τη σειρά φίλε για να μην μπερδευτούμε και ξεχάσουμε κάποιο.

Όντως, η ψαλίδα ανοίγει, αλλά αυτό είναι εκ των ουκ άνευ όταν μία (στην προκειμένη περίπτωση δύο) ομάδα προσπαθεί να χτίσει αυτοκρατορία. Πάντως, το επίπεδο στην Ελλάδα φέτος θα είναι ανεβασμένο.

1. Για τις ομάδες της ίδιας χώρας πια έχει πάψει να ισχύει ιδιαίτερη ρύθμιση και μπορούν να παίξουν είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό, ανάλογα με το τι θα δείξει η κλήρωση. Όλα εξαρτώνται από την κλήρωση της φάσης των 16.

2. Αυτά που ακούω μιλούν και για δεύτερο παίκτη γνωστό πίσω από τον Ουέμπερ (δεν μπορώ να πω όνομα). Βέβαια, όχι τέτοιο όνομα γιατί θα μιλούσαμε για έναν από τους Ντάνκαν, Σακίλ, Ζ. Ο Νιλ, Ρ. Ουάλας. Πάντως, γνωστό όνομα. Όμως, ας... επικεντρωθούμε αυτό το διήμερο στις πιθανότητες να έρθει ένας παίκτης όπως ο Ουέμπερ στην Ελλάδα και μετά θα έχουμε καιρό να τα πούμε.

3. Το μίνιμουμ στο NBA εξαρτάται από τα χρόνια που έχει κάθε παίκτης στην πλάτη του. Ξεκινάει πλέον από τα 420.000 δολάρια για τους ρούκις και φτάνει στο 1.200.000 για όσους έχουν πάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσία. Τόσα θα πάρει ο Ουέμπερ, εκτός αν μπει στο πλαίσιο που μπήκε πέρσι, όταν έπαιζε με 400.000 δολάρια, γιατί οι Πίστονς δεν είχαν χώρο στο σάλαρι καπ. Πρόπερσι πάντως, έπαιρνε 19.000.000 δολάρια.

4. Καλομελέτα κι έρχεται... Εγώ θέλω και τον Κόμπι και τον Νοβίτσκι. Και ένα σπίτι στα Μπόρα-Μπόρα.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη Rasheed αλλά εδώ δε συγκρίνουμε το Μεσίνα με τον Πίνι ή τον Μάλκοβιτς.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ!

Tων 6 ευρωπαικών(διπλάσιων του Ιταλού),των 2 Σαπόρτα,του χρυσου σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ,του ασημένιου μετάλίου σε Ολυμπιακού και πολλων
πολλών πρωταθληματων ή κυπέλλων...

Και ειναι 1 χρόνο μικρότερος του Ιταλού.

Το να συγκρίνεις οποιοδήποτε προπονητή εν ενεργεία με τον Ομπράντοβιτς ειναι τουλάχιστον ιεροσυλία.
Εκτός και αν ψηφίζεις Ολυμπιακό άρα καταλαβαίνω τη χολή προς τον Ομπράντοβιτς...

Ανώνυμος είπε...

Αλεξ speaking aboce

Ανώνυμος είπε...

Μάγκα πλύνε το πρόσωπό σου, ξαναδιάβασε το δικό σου σχόλιο και το σχόλιο του ageofbasketball και δες ποιος βγάζει χολή ή ποιος φαίνεται τι "ψηφίζει". Βλέπω ότι στην ψηφοφορία, κάποιοι ιερόσυλοι έχουν διαλέξει και Μπλατ, γιατί δε βρίζεις και αυτούς; Επίσης μπορείς να σχολιάζεις και στο www.panatha.gr (μπλογκέρ συγωρείστε με για τη διαφήμιση άλλου σάιτ!)
Ωραίο άρθρο παιδιά!Μακάρι να έρθει ο Γουέμπερ.
Γιαν.

Age of Basketball είπε...

@Alex: Φίλε, χολή δεν βγάζει κανείς. Όπως έχεις εσύ προτίμηση τον Ομπράντοβιτς, μπορείς να αφήσεις το δικαίωμα στους υπόλοιπους αναγνώστες του Age of Basketball να προτιμούν κάποιον άλλο. Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν είναι ανάγκη να μπαίνει στη διαδικασία να δικαιολογηθεί γι' αυτήν.

Ο κάθε προπονητής κρίνεται από πολλά πράγματα. Νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες, που όλοι έχουν, όπως και ο Ομπράντοβιτς. Ο Μεσίνα σου θυμίζω ότι δεν είναι στον Ολυμπιακό, οπότε η ατάκα "εκτός αν ψηφίζεις Ολυμπιακό" είναι τουλάχιστον ατυχής.

Αν είσαι σταθερός αναγνώστης του blog μας θα έχεις παρατηρήσει ότι τα άρθρα μας δεν μεροληπτούν ούτε βγάζουν χολή κατά του Ομπράντοβιτς. Εξάλλου δεν σε είδα να κρίνεις αρνητικά τη φωτογραφία του προηγούμενο άρθρου που δείχνει τον Σάρας. Καλό θα είναι να προσέχουμε λίγο τι λέμε. Τέλος, σε παρακαλώ να μην φωνάζεις (με κεφαλαία γράμματα). Τα όσα λες είναι κατανοητά και με πεζά.
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

@Γιαν.: Φίλε, κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι τεράστιο πράγμα να έρθει ο Ουέμπερ στην Ελλάδα. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Γενικά, να πω ότι όσο η αντιπαράθεση κρατιέται στα επίπεδα που είναι ως τώρα, θα μένει στα σχόλια, αλλιώς αν ξεφύγει λίγο παραπάνω και αρχίσουν βρισιές θα τα σβήνουμε. Σε ευχαριστούμε που ένιωσες την υποχρέωση να μας στηρίξεις, αλλά νομίζω ότι εξαρχής ο φίλος Alex σε όσους ψήφισαν Μεσίνα αναφερόταν, μιας κι εγώ δεν έχω αναφερθεί σε άρθρο ούτε στον Ομπράντοβιτς, ούτε στον Μεσίνα εδώ και καιρό. Σε ευχαριστώ και πάλι που μας διαβάζεις.
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

Σε γενικές γραμμές, χωρίς να μπαίνω στη λογική του να δικαιολογήσω την ψηφοφορία των προπονητών, θεωρώ ότι και οι 9 έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ, που είναι πολύ σημαντική.

Όλοι έχουν καταφέρει σημαντικά πράγματα, δεδομένου του ρόστερ που είχε ο καθένας και όλοι έχουν από πίσω τους κάποιους παίκτες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Η ψηφοφορία είναι για να βλέπουμε πού πηγαίνει η τάση του κόσμου γύρω μας, όχι για να κριτικάρουμε τις επιλογές των φίλων αναγνωστών.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Για ονομα του Κυρίου,πλάκα κάναμε οταν λέγαμε τον Rasheed γαύρο!

Ούτε λιγο humour δεν επιτρέπεται στα αθλητικά;
ΤΟΣΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Alex above again..

Age of Basketball είπε...

@Alex: Χαίρομαι που έκανες πλάκα. Πιο πολύ χαίρομαι γιατί το blog κρατήθηκε στο επίπεδο που του αρμόζει, παρότι παρατρίχα να ξεφύγει.

Σε ευχαριστούμε που μας διαβάζεις και που ανοίγεις δίαυλο επικοινωνίας.
Rasheed.

Panayiotis είπε...

gia ton Webber to diavasa to Savvato to apogevma stis efimerides k ontas gnwstis tou ti anakriveies grafouncta en logw entypa to epsaxa kai mallon sigoureftika oti einai alitheia gia to endiaferon tou Olympiakou. otan to akousa den pisteva sta aftia mou oti afto to onoma estw tha akougotan gia mia elliniki omada!! pragmatika xairomoun na vlepw ton Webber otan itan akoma sto Golden State k epeita stous Washington Wizards pou tote me ton Juwan Howard itan gia mena ena apo ta kalytera didyma pou epezan sto NBA asxeto pou den diakrithikan..meta sto Sacramento itan exisou fantastikos k as min xehname milame gia all star player.. mporei na paixei kata ti gnwmi m apo to 2 ews to 5 aneta giati exei kai to perifereiako sout k konta sto kalathi einai poly kalos.makari na erthei giati tha einai opws k o Saras ,enas apo tous kalyterous paiktes pou perasan pote apo tin Ellada alla proswpiki mou panta apopsi fantazei mallon dyskoli i figi tou apo to NBA.tha doume omws!!

Age of Basketball είπε...

@Panayiotis: Το "μακάρι να έρθει" είναι κάτιπουθέλω να πιστεύω ότι το λέμε όλοι όσοι θέλουμε να βλέπουμε μπάσκετ επιπέδου στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν θα έρθει. Έχει λόγους για να το κανει και λόγους για να μην το κάνει. Πάντως, ξέρω ότι έχει αρχίσει να ψήνεται, μιας και ρωτάει τις τελευταίες ημέρες. Θεωρώ ότι εκτιμάει πρώτα απ' όλα τον σεβασμό που δείχνουν τα χρήματα και η χρονική διάρκεια που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου, τα συμβόλαιά του ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια δολάρια, φέτος, ακόμη κι αν δεν παίξει, θα πάρει περισσότερα από τα μισά από τα 22 εκατομμύρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του από τη Φιλαντέλφια. Νομίζω ότι έχει σπαστεί με τα όσα έγιναν με τις ομάδες του NBA στις οποίες προσφέρει τον εαυτό του τζάμπα σχεδόν, εκείνες ενδιαφέρονται, αλλά διστάζουν να τον υπογράψουν για 2 χρόνια. Μπορεί να μετρήσει αυτό. Πάντως, ως μετεγγραφή, είναι πάρα πολύ δύσκολη, καμία σχέση με τις υπόλοιπες φετινές στην Ευρώπη.
Rasheed.