ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Η τελική δωδεκάδα

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την τελική της δωδεκάδα που θα πάρει μέρος στο Μουντομπάσκετ. Η δωδεκάδα ανακοινώνεται για… δεύτερη φορά, αφού μετά την είσοδο του Άλεκς Μάριτς στην προετοιμασία ο Μπρετ Μπράουν προφανώς και άλλαξε πρόσωπα για να χωρέσει τον σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Μάριτς, λοιπόν, είναι στη δωδεκάδα, όπως αναμενόταν, ενώ εκτός βγήκε ο Α. Τζ. Ότζιλβι (27, 2.02), που ήταν ο τελευταίος σέντερ στο ρόστερ των Μπούμερς. Με τον Μάριτς η φροντλάιν της Αυστραλίας ενδυναμώνεται πάρα πολύ και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, έστω κι αν απουσιάζει φέτος ο Άντριου Μπόγκατ.

Μέσα είναι, βεβαίως, όπως και την πρώτη φορά οι Άντερσεν, Νίλσεν, Νιούλι, Μπέινς, Ινγκλς.

Αναλυτικά οι 12 του Μουντομπάσκετ για την Αυστραλία:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χμμ,οι Αντερσεν,Μαριτς,Ινγκλις,Μπέινς,Νιλσεν και Νιουλι συνθετουν μια ικανη εξαδα για τους Αυστραλους.Πιστευω πως με τετοιο ροστερ μπορει να θεωρηθει αποτυχια αν δεν πανε μεχρι τους 8.