ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – Η τελική δωδεκάδα

Άτυχη ήταν η Αργεντινή με τον τραυματισμό του (ακόμη πιο άτυχου) Χουάν Πάμπλο Καντέρο, ο οποίος χάνει το Μουντομπάσκετ. Ο Σέρχιο Ερνάντεθ αποφάσισε ήδη για τον αντικαταστάτη στην τελική δωδεκάδα και αυτός θα είναι ο Λουίς Σεκουέιρα, κλείνοντας έτσι ξανά το ρόστερ αν δεν υπάρξει πάλι κάποιο απρόοπτο.

Ο Ερνάντεθ είπε για την επιλογή του Σεκουέιρα: «Ο Σεκουέιρα ήταν παίκτης-κλειδί στην ομάδα που πήγε στο Πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής και ξέρει ήδη πολύ καλά τα επιθετικά και αμυντικά συστήματα της ομάδας. Είναι η καλύτερη επιλογή γιατί είναι σε ιδανικό επίπεδο όσον αφορά την ωριμότητα και τη φυσική κατάσταση».

Ο Ερνάντεθ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους δεν επέλεξε τον Χουάν Φερνάντεθ για αντικαταστάτη: «Ήθελα να φέρω κάποιον που είχε ήδη μομέντουμ, αλλά δεν ήθελα να πιέσω τόσο πολύ ένα νέο παιδί που δεν έχει παίξει ακόμη σε μεγάλη διοργάνωση».

Αναλυτικά το τελικό ρόστερ των Αργεντίνων μετά την αναγκαστική αλλαγή:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λιγο μεγαλο δεν εχουν ως μεσο ορο ηλικιας ρε παιδια;