ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

ΚΑΝΑΔΑΣ – Η προεπιλογή

Έστω και καθυστερημένα, ο Λίο Ράουτινς ανακοίνωσε τους 15 που θα προπονηθούν με τον Καναδά ενόψει του Μουντομπάσκετ. Ο Καναδάς ξεκίνησε το καμπ του ιδιαίτερα αργά, την 1η Αυγούστου, και τώρα ανακοινώθηκαν οι 15 που θα συνεχίσουν την προετοιμασία.

«Οι παίκτες μας έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να παίξουν στο Μουντομπάσκετ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι παίκτες μας μεγάλωσαν και εξελίχθηκαν στην καριέρα τους και έχουν φέρει αυτού του είδους την εμπειρία πίσω στην εθνική ομάδα. Η ομάδα είναι μαζί για μερικά χρόνια τώρα, οπότε το βάθος και η χημεία είναι μέρος της δύναμής μας», είπε ο Ράουτινς.

Στην προεπιλογή ξεχωρίζουν ο Τζόελ Άντονι των Χιτ και ο Άντι Ράουτινς (γιος του προπονητή) των Νικς, ενώ μέσα είναι και ο Λιβόν Κένταλ. Στις 10 Αυγούστου οι Καναδοί παίζουν το πρώτο τους φιλικό με την Κίνα.

Αναλυτικά οι 15 της προεπιλογής:

Άντερσον, Ζερμέν
Άντονι, Τζόελ
Κένταλ, Λιβόν
Κιπκέι, Τάιλερ
Λάντρι, Κάιλ
Μπάκνορ, Ζερμέν
Μπελ, Ράιαν
Μπράουν, Ντέναμ
Ντούρνεκαμπ, Άαρον
Όλινικ, Κέλι
Ράουτινς, Άντι
Σέικρ, Ρόμπερτ
Σέφερντ, Τζεβόν
Φαμιουτίμι, Ολού
Φρέιζερ, Μάικλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: