ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Χάνει το Μουντομπάσκετ ο Ατσούρ

Άτυχος ήταν ο Εντζίν Ατσούρ, αφού τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και τελικά θα χρειαστεί εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Ατσούρ έπαθε ρήξη αχιλλείου και θα χρειαστεί περίπου 4 μήνες για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους αν όλα πάνε καλά.
«Η εγχείρηση πήγε όπως έπρεπε. Θα φοράει γύψο για τρεις περίπου εβδομάδες, περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να κυκλοφορεί με πατερίτσες. Μετά θα φορέσει μια ειδική συσκευή. Θα χρειαστούν 2 με 3 μήνες μέχρι να μπορέσει να τρέξει ξανά, ενώ η επιστροφή του υπολογίζεται στους 3 με 4 μήνες. Θεωρώ ότι σε 4 μήνες θα παίζει», είπε ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στον Ατσούρ.

Ο 26χρονος Ατσούρ θεωρούταν σίγουρος για τη δωδεκάδα, ενώ ήταν μέλος της Τουρκίας και στο Μουντομπάσκετ του 2006, πριν καν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: