ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΙΣΠΑΝΙΑ - Το τελικό ρόστερ, κόπηκε ο Σουάρεθ

Ο Κάρλος Σουάρεθ ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από το ρόστερ των Ισπανών ενόψει του Μουντομπάσκετ. Ο Σουάρεθ έφτασε μια ανάσα πριν το τέλος, αλλά ο Σέρτζιο Σκαριόλο προτίμησε τον Σαν Εμετέριο στη δωδεκάδα.

«Λέμε αντίο στον Κάρλος Σουάρεθ με τη γνώμη ότι αν αποκτήσει λίγη περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα μπορεί να είναι ένας παίκτης κλειδί για την εθνική τα επόμενα χρόνια. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από πέρσι λόγω της σκληρής δουλειάς του. Ξέρει τι πρέπει ακόμα να κάνει. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν την ποιότητα, προσωπικότητα και αφοσίωση που απαιτείται για να γίνουν μέλος της δωδεκάδας. Όμως, μπορούμε να πάρουμε μόνο 12 και αυτή ήταν η απόφασή μας», είπε ο Σκαριόλο.

«Σίγουρα η εμπειρία των τελευταίων εβδομάδων ήταν θετική. Το να παίζει μαζί με τους καλύτερους είναι προνόμιο και σίγουρα με βοήθησε πολύ. Την επόμενη χρονιά θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε να φτάσω το υψηλότερο επίπεδο και να μπορέσω να φτάσω στο τέλος. Θέλω να κάνω τέτοιες αποφάσεις ακόμη πιο δύσκολες για τον Σέρτζιο. Εύχομαι στην ομάδα μου και τον Σαν Εμετέριο τα καλύτερα», είπε ο Σουάρεθ μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ

Οπότε, η Ισπανία και ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέληξαν στη δωδεκάδα για το Μουντομπάσκετ. Αναλυτικά οι 12 που θα δώσουν το «παρών» στην Τουρκία:


4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ομαδάρα έχουν και φέτος οι Ισπανοί...

Ανώνυμος είπε...

Το φαβορί για το τρόπαιο...

Αργύρης.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα χωρίς τον Γκασόλ (ένας είναι και Γκάσολ και μπασκετμπολίστας) δεν μου λέει τίποτα αυτή η ομάδα. Κάτω απ τα καλάθια δεν έχει τίποτα. Πώς και ποιος θα μαρκάρει βαρείς σέντερ;

Ανώνυμος είπε...

έχουν ομαδάρα,συμφωνώ με τον Άρη- κι αυτό γιατί έχουν περιφερειακούς και SFs που βγάζουν μάτια. Οι δικοί μας περιφερειακοί αν και είναι κλάσης (βέβαια ο σπουδαιότερος είναι απών και όχι πλέον στην ακμή του) είναι και μιας ηλικίας και, οπως έχει γραφτεί πολλάκις, δεν ¨εχουν" το δολοφονικό σουτ. Ε, εντάξει, στη ρακέτα οι Ισπανοί είναι λιγότερο εντυπωσιακοί αλλά, πάω στοίχημα, πολύ αποτελεσματικοί.

Πάντως το να έχεις την πολυτέλεια να αφήνεις σκόρερ έξω όπως τον Ράφα Μαρτίνεθ δείχνει το βάθος της Ισπανίας. Και,'οπως έγραφαν τα παιδιά τις προάλλες, εμείς ούτε ένα συστηματάκι με σκρην για τον Βασιλειάδη δεν έχουμε.

Alex
ΥΓ (εκτός θέματος). Αν και δεν παρακολουθώ ΝΒΑ, σας δίνω συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αφιέρωμα στον Τζόρνταν. Είναι Αύγουστος στην Ελλάδα που κλείνουν όλα, στην Ελλάδα των μέσων, των "κολλητών" και της προχειροδουλειάς και εσείς παράγετε άρθρα που, αν ήταν γραμμένα σε δημοφιλέστερες γλώσσες (ή αν υπήρχαν λιγότεροι οπαδοί και περισσότεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα) θα είχαν μεγάλη αναγνωσιμότητα.