ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Κόπηκε ο Μαρτίνεθ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκοψε και τον Ράφα Μαρτίνεθ από την προετοιμασία της Ισπανίας, καθώς αυτός κρίθηκε ότι ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στην περιφέρεια της ομάδας.

Ο Μαρτίνεθ είναι ο προτελευταίος παίκτης που κόβεται από το ρόστερ της Ισπανίας, που αυτή τη στιγμή μετρά 13 άτομα. Άλλος ένας θα φύγει πριν το Μουντομπάσκετ, ώστε να σχηματιστεί το τελικό ρόστερ των Ισπανών.

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα. Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρεθώ στη δωδεκάδα, καθώς στη θέση μου υπάρχουν παίκτες όπως ο Ναβάρο και ο Ρούντι. Η ομάδα είναι σαν μια οικογένεια, η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη καλύτερη από αυτή που περίμενα», είπε ο Ράφα Μαρτίνεθ για την απόφαση του Σκαριόλο.

Πλέον, η τελική επιλογή του Ισπανού προπονητή αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Σαν Εμετέριο και τον Σουάρεζ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Εκτός αν ο Σκαριόλο κάνει την έκπληξη με κάποιον από τους Κλαβέρ, Μουμπρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: