ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΜακΓκι στη θέση του Λόπεζ

Άλλο ένα χτύπημα δέχτηκε η φροντλάιν των Αμερικανών ενόψει του Μουντομπάσκετ, καθώς ο Μπρουκ Λόπεζ δεν μπόρεσε να βρεθεί σε κατάλληλη φόρμα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία και αποχώρησε.

Ο Λόπεζ προσπαθούσε να συνέλθει από τη μάχη με τη λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί και πάλι σε φόρμα. Ο Κολάντζελο είχε πει ότι είναι πολύ πίσω ο σέντερ των Νετς, αλλά θα του έδιναν την ευκαιρία όσο πάλευε.

Όμως, ο Λόπεζ δεν άντεξε και ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη συνέχεια της προετοιμασίας στη Νέα Υόρκη. Έτσι, ο Μάικ Σιζέφσκι αναγκάστηκε να καλέσει πίσω στη θέση του τον ΤζαΒάλ ΜακΓκι.

Από την αρχή της προετοιμασίας και χωρίς να υπολογίζουμε τους 12 του Πεκίνου που είχαν δηλώσει ότι δεν θα παίξουν φέτος, οι Αμερικανοί στις θέσεις των ψηλών έχουν χάσει τους Αμάρε Στανταμάιρ, Ντέιβιντ Λι, Ρόμπιν Λόπεζ, Κέντρικ Πέρκινς και τώρα Μπρουκ Λόπεζ.

Πλέον, ο ΜακΓκι, που είχε κληθεί στις 22 Ιουλίου στη θέση του Ρόμπιν Λόπεζ, αλλά είχε κοπεί από τον Σιζέφσκι στις 28 Ιουλίου, επιστρέφει στην προετοιμασία και πια είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και στην τελική δωδεκάδα, αφού αυτός και ο Τάισον Τσάντλερ είναι οι μόνοι σέντερ στην προεπιλογή αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: