ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τραυματίστηκε ο Γκρέιντζερ

Ένα άσχημο νέο περίμενε τους Αμερικάνους στην επιστροφή τους στις προπονήσεις, καθώς ο Ντάνι Γκρέιντζερ τραυματίστηκε στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του διπλού. Ο Γκρέιντζερ χτύπησε στον παράμεσο του χεριού με το οποίο σουτάρει, αλλά οι γιατροί δεν ανησύχησαν, θεωρώντας ότι έχει εξάρθρωση δαχτύλου, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ο Γκρέιντζερ χτύπησε το χέρι του στο στεφάνι, αλλά οι ακτινογραφίες βγήκαν αρνητικές και αναμένεται να χάσει μόνο μερικές ημέρες προπονήσεων.

Ο Γκρέιντζερ, πάντως, θορυβήθηκε αρκετά και ζήτησε να τον δει κι άλλος γιατρός, παρότι προσπαθούσαν να τον καθησυχάσουν. Επειδή είναι το χέρι με το οποίο σουτάρει, ο παίκτη λογικά θέλει να είναι σίγουρος: «Τη στιγμή που συνέβη νόμιζα πως το είχα σπάσει. Θα είναι πολύ απογοητευτικό αν δεν μπορέσω να παίξω. Βέβαια, η ομάδα ακόμα και χωρίς εμένα πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά».

Ο Μάικ Σιζέφσκι ελπίζει ο παίκτης γρήγορα να επιστρέψει στις προπονήσεις: «Απλώς ελπίζω να είναι καλά όταν θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Δεν θέλουμε να επηρεάζονται από τραυματισμούς οι αποφάσεις μας. Δεν είναι καλός τρόπος για να πάρεις μια απόφαση».

Οι Αμερικάνοι είχαν διακόψει τις προπονήσεις για δύο περίπου εβδομάδες και επανήλθαν τώρα για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας. Ο Σιζέφσκι θέλει να ταξιδέψει στην Ευρώπη για τα φιλικά της ομάδας και με τους 15 παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή, καθώς, όπως είπε, «5 παίκτες παλεύουν για δύο θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: