ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σοκ με Νενέ!

Μία μόλις εβδομάδα πριν το τζάμπολ του Μουντομπάσκετ η Βραζιλία έχασε τον βασικό της σέντερ και έναν από τους καλύτερους στη θέση αυτή σε όλη τη διοργάνωση!

Στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τη Γαλλία την Παρασκευή, ο Νενέ ένιωσε πόνο στο δεξί του πόδι, για να διαπιστωθεί αργότερα ότι έχει πάθει θλάση στον υποκνημίδιο μυ, έναν μυ που βρίσκεται δίπλα στην περόνη και βοηθά στην πελματιαία κάμψη του άκρου ποδός.

Στην πραγματικότητα, ο Βραζιλιάνος σέντερ του Ντένβερ είχε και παλαιότερα αντίστοιχο πρόβλημα και φαίνεται ότι πρόκειται για υποτροπή παλαιότερου τραυματισμού. Υπολογίζεται ότι 5-10 ημέρες θα πρέπει να κρατήσει ακίνητο το πόδι του, κάτι που σε συνδυασμό με το χρόνο αποκατάστασης του στερεί κάθε ελπίδα συμμετοχής στο Μουντομπάσκετ.

Τη θέση του στο ρόστερ της Βραζιλίας θα πάρει ο Ζοάο Πάουλο Μπαπτίστα, ένας όχι τόσο ταλαντούχος αλλά φιλότιμος σέντερ, μέλος του ρόστερ στα τελευταία 2 παναμερικανικά πρταθλήματα αλλά και στο προολυμπιακό της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: