ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Εκτός ο Καντέρο!

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Αργεντινή με το τελευταίο πλήγμα να είναι ο Χουάν Καντέρο. Δυστυχώς, το πρόβλημα για τον διεθνή γκαρντ είναι πιο σοβαρό από τους υπόλοιπους μικροτραυματισμόυς με αποτέλεσμα να τον θέτει εκτός Μουντομπάσκετ! Ο Καντέρο ένιωσε ενόχληση στο οπίσθιο μέρος του αριστερού ποδιού του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν το φιλικό με την Ισπανία. Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι, αλλά γρήγορα διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον 1 μήνα εκτός προπονήσεων και απουσία από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

"Εύχομαι στους συμπαίκτες μου τα καλύτερα κι ελπίζω να μην έχουμε άλλο τραυματισμό. Πρέπει να πάω στην Αργεντινή και να προσπαθήσω να γίνω καλά ξεπερνώντας τα προβλήματα που είχα τους τελευταίους δύο μήνες", είπε ο Καντέρο.

Ο προπονητής της Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντεθ κάλεσε ως αντικαταστάτη τον Λουίς Θεκουέιρα της Όμπρας Σανιτάριας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε εικονα για το ποσο καλος ειναι ο Καντερο και τι ποσο μεγαλο πληγμα ειναι για την Ισπανια;

Age of Basketball είπε...

Είναι σημαντικό πλήγμα. Είναι πλέι μέικερ με πολύ καλό σουτ, πολύ καλός από το τρίποντο και βλέπει γήπεδο, έχοντας καλή πάσα. Ήταν πολύ καλή αλλαγή για τον Πριτζιόνι.

Ο Σεκουέιρα θεωρείται ότι έχει εξίσου καλή πάσα, αλλά είναι πιο κοντός και είναι ιδιαίτερα ασταθής στο μακρινό σουτ.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

για την Ισπανία, πάντως, δεν είναι μεγάλο το πλήγμα :-)