ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Κόπηκαν Κρούσιτς, Τσέμπουλαρ

Με 14 παίκτες θα συνεχίσει η Σλοβενία την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ, καθώς μετά το Στάνκοβιτς Καπ, ο Μέμι Μπετσίροβιτς ανακοίνωσε ότι ήρθε το τέλος του δρόμου για δύο.

Πρόκειται για τους Ματέι Κρούσιτς και Σάντι Τσέμπουλαρ που ολοκλήρωσαν για φέτος την παρουσία τους στην εθνική. Ο Μπετσίροβιτς ευχαρίστησε τους δύο παίκτες για τις προσπάθειές τους και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για του χρόνου: «Το τουρνουά στην Κίνα ήταν το πρώτο σημαντικό τεστ για τους παίκτες μας. Ο Σάντι Τσέμπουλαρ και ο Ματέι Κρούσιτς έδειξαν ότι είναι καλοί και δουεύουν σκληρά, αλλά δυστυχώς η ομάδα είναι τέτοια που δεν μπορούν όλοι να είναι μέσα, οπότε έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση. Μίλησα και στους δύο και δέχτηκαν την απόφαση. Ελπίζω να είναι μαζί μας την επόμενη φορά».

Η Σλοβενία κέρδισε 71-60 τους Αυστραλούς σε φιλικό προετοιμασίας και σειρά έχει τουρνουά όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν Λιθουανία και Ισπανία.

Αναλυτικά οι 14 που συνεχίζουν την προετοιμασία:

Βίντμαρ, Γκάσπερ
Γιαγκόντνικ, Γκόραν
Ζούπαν, Μίχα
Κλόμπουτσαρ, Γιάκα
Λάκοβιτς, Γιάκα
Μούριτς, Ντίνο
Μπετσίροβιτς, Σάνι
Μπρέζετς, Πρίμοζ
Νάχμπαρ, Μπόστιαν
Ντράγκιτς, Γκόραν
Ντράγκιτς, Ζόραν
Ούντριχ, Σάμο
Ρίζβιτς, Χασάν
Σλόκαρ, Ούρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερουσα η επιλογη της Σλοβενιας.Μπορει ομως την υπερβαση;