ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Χάνει το Μουντομπάσκετ ο Μπουμπουά

Εκτός Μουντομπάσκετ τέθηκε ο Ροντρίγκ Μπουμπουά, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευή έσπασε το αριστερό του πόδι! Ο Γάλλος γκαρντ έσπασε στην προπόνηση το 5ο μετατάρσιο στο πόδι του και χάνει, βεβαίως, τους αγώνες στην Τουρκία.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο στρατόπεδο της Γαλλίας, καθώς ο 22χρονος παίκτης των Μάβερικς ήταν από τις σημαντικές μονάδες στην περιφέρεια της ομάδας. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα επιστροφής του παίκτη στα γήπεδα.

«Είναι ένα τρομερό χτύπημα για τον Ροντρίγκ, ο οποίος πρέπει τώρα να προσπαθήσει να συγκεντρωθεί στο να γίνει καλύτερα και εμείς του ευχόμαστε μια ταχεία ανάρρωση. Είναι και χτύπημα για την ομάδα μας, καθώς στις δύο εβδομάδες προπονήσεων είχε βοηθήσει πάρα πολύ με την ταχύτητά του και το ταλέντο του. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει για πιθανό αντικαταστάτη», είπε ο Βενσάν Κολέ για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: