ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Έκοψε δύο ο Σκαριόλο

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μείωσε σε 14 τους παίκτες με τους οποίους συνεχίζει την προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ, αφού έκοψε τον Πάμπλο Αγκουιλάρ και τον Ζόσεπ Φρανκ.

Ο 20χρονος Αγκουιλάρ δεν κατάφερε να μπει σφήνα στη φροντλάιν των Ισπανών που θα αποτελείται από τους Ρέγιες, Γκαρμπαχόσα, Μ. Γκασόλ και Βάσκες, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τον Σκαριόλο που θα τον έχει υπόψη του για το μέλλον: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία γι’ αυτόν κέρδισε πολλά και πρόκειται για έναν παίκτη που αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μαζί μας στο μέλλον».

Ο ίδιος ο Αγκουιλάρ ήξερε από την αρχή ότι δύσκολα θα ήταν στη δωδεκάδα: «Ήταν πολύ δύσκολο να μπω στη δωδεκάδα. Είναι πολλοί καλοί παίκτες. Αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για την ομάδα και ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου και να προσπαθήσω να φτάσω ως το τέλος».

Ο 19χρονος Φρανκ είχε κληθεί για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Λιουλ σε περίπτωση που εκείνος δεν μπορούσε να επανέλθει έγκαιρα από τον τραυματισμό του. Ο Λιουλ αποθεραπεύεται και ο Φρανκ αποχώρησε από την προετοιμασία. Ο Σκαριόλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν: «Μας εξέπληξε όλους δείχνοντας ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα υψηλότερα στάνταρ δουλειάς και συγκέντρωσης. Θα τον κοιτάμε για το μέλλον».

Ο Λιουλ θα δοκιμάσει το πόδι του το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού κατάφερε να αποθεραπευτεί πιο γρήγορα απ’ όσο οι γιατροί υπολόγιζαν (αρχικά είχαν πει 15-17 Αυγούστου).

Οι 14 που απομένουν στην προεπιλογή της Ισπανίας:

Βάσκες, Φραν
Γκαρμπαχόσα, Χόρχε
Γκασόλ, Μαρκ
Καλντερόν, Χοσέ Μανουέλ
Κλαβέρ, Βίκτορ
Λιουλ, Σέρχιο
Μαρτίνεζ, Ράφα
Μουμπρού, Άλεξ
Ναβάρο, Χουάν Κάρλος
Ρέγιες, Φελίπε
Ρούμπιο, Ρίκι
Σαν Εμετέριο, Φερνάντο
Σουάρεζ, Κάρλος
Φερνάντεζ, Ρούντι

Δεν υπάρχουν σχόλια: