ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Τρεις σημαντικές απώλειες για τους Λιθουανούς


Η Λιθουανία θα παραταχτεί στο φετινό Μουντομπάσκετ (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά) χωρίς τους αδερφούς Λαβρίνοβιτς και τον Αρτούρας Γιομάντας.

Και οι τρεις παίκτες δήλωσαν τραυματίες στην έναρξη της προετοιμασίας με τους Κσιστόφ και Ντάριους Λαβρίνοβιτς να φτάνουν στο σημείο και να… τραυματίζονται πια ταυτόχρονα για να μην μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει.

Οι τρεις παίκτες ήταν τραυματίες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και ο Κεστούτις Κεμτζούρα τους έκοψε, αρχίζοντας να κάνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς φέρνοντας στην πρώτη προεπιλογή 6 νέα πρόσωπα!

Ο Κεμτζούρα «ανέβασε» από τη δεύτερη προεπιλογή στην πρώτη τον 24χρονο σέντερ Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, τον Μιντάουγκας Κατελίνας, τον Τάντας Κλιμαβίτσιους και τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας, ενώ κάλεσε και τους Γκιέντριους Γκούστας και Ρενάλντας Σεϊμπούτις. Αναλυτικά η πρώτη και η δεύτερη προεπιλογές της Λιθουανίας όπως διαμορφώνονται πλέον:

Η πρώτη προεπιλογή της Λιθουανίας:

Αντριουσκεβίτσιους, Μαρτίνας
Γιανκούνας, Παούλιους
Γιασάιτις, Σίμας
Γιαφτόκας, Ρομπέρτας
Γκούστας, Γκιέντριους
Καλνιέτις, Μάντας
Κατελίνας, Μιντάουγκας
Κλέιζα, Λίνας
Κλιμαβίτσιους, Τάντας
Λουκάουσκις, Μιντάουγκας
Μασιούλις, Γιόνας
Μοτιεγιούνας, Ντονάτας
Ντελινινκάιτις, Τόμας
Πότσιους, Μαρτίνας
Σεϊμπουτις, Ρενάλντας
Τζεσεβίτσιους, Μαρτίνας

Η δεύτερη προεπιλογή:

Ανισιμόβας, Μιχάιλας
Βισκόντας, Άιντας
Γκάιλους, Ντεϊβίντας
Γιουσκεβίτσιους, Άντας
Εϊτουταβίτσιους, Άρβιντας
Κέλις, Ζιντρούνας
Κουζμίνσκας, Μιντάουγκας
Ντούλκις, Ντεϊβίντας
Σίκσνιους, Άρβιντας

2 σχόλια:

περιούσιος είπε...

Είναι ο ίδιος Κλιμαβίτσιους,που έπαιζε στην Ελλάδα; Δεν μπορώ να πω, ότι με είχε ξετρελάνει. Καλός και ουσιαστικός παίκτης αλλά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Με τρώει να δω, τι καπνό φουμάρει ο Αντριουσκεβίτσιους. Αν δεν κάνω λάθος, είναι πανύψηλος (2,17 μ.), στα εφηβικά του χρόνια τον θεωρούσαν τρελλό ταλέντο αλλά τα τελευταία χρόνια αγνοούνταν η τύχη του.

Age of Basketball είπε...

Είσαι μέσα και στα δύο. Ο ίδιος Κλιμαβίτσιους είναι. Ενώ ο Αντριουσκεβίτσιους είναι πανύψηλος (επίσημα δίνεται από 2.17 ως 2.19) και όντως τα τελευταία χρόνια δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν. Πάντως, τη χρονιά που πέρασε ήταν αξιοπρεπής me 8.8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ στην Αλικάντε.
Rasheed.