ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Ενσωματώθηκε ο Σπλίτερ

Και οι τελευταίες αμφιβολίες όσον αφορά τη συμμετοχή του Τιάγκο Σπλίτερ στο Μουντομπάσκετ εξαλείφθηκαν, καθώς ο σέντερ των Σπερς προπονείται πια με την εθνική.

Ο λόγος που καθυστέρησε ο Σπλίτερ ήταν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τους Σπερς. Πάντως, ο ίδιος από την αρχή έλεγε ότι θα παίξει με την εθνική και έμεινε πιστός στα λεγόμενά του: «Είχα να λύσω κάποια προσωπικά προβλήματα, γι’ αυτό και δεν είχα έρθει νωρίτερα».

Πλέον, η φροντλάιν των Βραζιλιάνων δυναμώνει πάρα πολύ με την παρουσία του Σπλίτερ, του Βαρεζάο, αλλά και του Νενέ στη θέση του σέντερ. Οι τρεις του, αν μπορέσουν να ενταχθούν στο σχήμα της ομάδας ομαλά, αναμένεται να αποτελέσουν τη δύναμη πυρός της Βραζιλίας στο Μουντομπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: