ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Συν ένας για Αργεντινή

Ο νεαρός Πατρίσιο Γκαρίνο είναι το νέο μέλος της προεπιλογής του Σέρχιο Ερνάντεζ στην Αργεντινή, φτάνοντας τον αριθμό των παικτών που προετοιμάζονται για το Μουντομπάσκετ στους 17.

Ο 17χρονος Γκαρίνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Μουντομπάσκετ U17 νωρίτερα το καλοκαίρι και ο Ερνάντεζ του έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της αντικής ομάδας.

«Τώρα που είμαι εδώ ήδη μερικές ημέρες αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Όταν ήμουν στη Γερμανία για το Μουντομπάσκετ, μου το είπαν πριν τον ημιτελικό. Μου φάνηκε παράξενο, σοκαρίστηκα και για αρκετά λεπτά δεν μπορούσα καν να αντιδράσω. Νόμιζα ότι είχαν κάνει λάθος. Αλλά θα απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο και λεπτό από την πρώτη ημέρα ως το τέλος», είπε ο Γκαρίνο.

Όσο για το γεγονός ότι προπονείται με παίκτες όπως ο Σκόλα, ο Ντελφίνο και ο Νοτσιόνι, ο νεαρός τόνισε: «Το να είσαι τόσο κοντά στη Χρυσή Γενιά είναι σαν να μπορείς να ακουμπάς τον ουρανό με τα χέρια σου. Η ιστορία τους είναι τόσο πλούσια που δεν το φαντάζεσαι καν. Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα να μάθω από τους καλύτερους παίκτες της εποχής μας».

Όσο για το είδωλό του; Ο Αντρές Νοτσιόνι, του οποίου το παιχνίδι προσπαθεί να μιμηθεί, αλλά «είναι ίνδαλμα όχι μόνο για την τεχνική του, αλλά και για την προσωπικότητά του. Ο τρόπος που παίζει και στα 40 λεπτά είναι απίστευτος».

Ο νεαρός πετάει στα σύννεφα και πλέον έχει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του: «να φορέσω τη φανέλα της χώρας μου και να παλέψω για να κατακτήσει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: