ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ξεκινά προετοιμασία με 13

Ο Ρούμπεν Μανιάνο αποφάσισε να ξεκινήσει την προετοιμασία της Βραζιλίας για το Μουντομπάσκετ με 13 μόλις παίκτες, κόβοντας 1 παίκτη (τον Απολινάριο) από το 1ο γκρουπ της αρχικής προεπιλογής.

Ο Απολινάριο υπήρχε ως «εγγύηση» σε περίπτωση που ο Σπλίτερ δεν θα έπαιρνε άδεια από τους Σπερς, κάτι που τελικά έγινε. Έτσι, κόπηκε και στη θέση του μπήκε ο Πολ Μπορατσίνι. Στο ρόστερ υπάρχει περίπτωση να μπουν παίκτες από το δεύτερο γκρουπ (αναπληρωματικό), κυρίως σε περίπτωση τραυματισμών.

«Έχουμε μαζευτεί για να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση και έχουμε δείξει ανάλογη διάθεση με αυτή που είχαμε και νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να τα πάμε καλά στο Μουντομπάσκετ», είπε ο Μανιάνο.

Οι 13 που αρχίζουν προπονήσεις:

Στεπς, Χατίλ
Βαρεζάο, Άντερσον
Νενέ, Χιλάριο
Σπλίτερ, Τιάγκο,
«Μαρκίνιος», Βιεϊρά Μάρκους
Τζοβανόνι, Γκιγιέρμε
Μπούργκερ, Ζόρνταν
Μασάδο, Μαρσέλο
Μπαρμπόσα, Λεάντρο
Γκαρσία, Άλεξ
Χουέρτας, Μαρσέλο
Μπορατσίνι, Πολ
Τονι, Ραούλ Νέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: