ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Η προεπιλογή

Ο Ντιρκ Μπάουερμαν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Γερμανίας που θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ. Από τα 16 ονόματα απουσιάζει αυτό του μεγάλου Ντιρκ Νοβίτσκι, αλλά κι εκείνο του Κρις Κάμαν. Ο Νοβίτσκι είχε δηλώσει ότι αν η Γερμανία πάρει wild card θα συμμετάσχει στο Μουντομπάσκετ, ενώ ο Κάμαν έχει πει ότι θα παίζει όταν παίζει και ο Νοβίτσκι.

Πάντως, ο Ντιρκ ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και ο Μπάουερμαν και η Γερμανία θα κάνουν υπομονή όσο χρειαστεί, αφού είναι διατεθειμένοι να προσθέσουν τον Νοβίτσκι όποια στιγμή χρειαστεί στην ομάδα. Ο Πάτρικ Φέμερλιγνκ είναι δηλωμένος «stand-by» στη λίστα παρότι είχε δηλώσει ότι αποχωρεί απ’ την εθνική, κάτι που δείχνει ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί κι αυτός να είναι στο ρόστερ

Αναλυτικά τα 16 ονόματα παικτών που θα ξεκινήσουν προετοιμασία:

Χάμαν, Στέφεν
Γκριν, Ντέμοντ
Σαφάρτζικ, Χάικο
Γκίνθερ, Περ
Στάιγκερ, Λούκα
Σβέτχελμ, Φίλιπ
Τίπερ, Τσαντ
Βισότσκι, Κόνραντ
Μπένζινχ, Ρόμπιν
Χάρις, Ελίας
Γιάγκλα, Γιαν-Χέντρικ
Όλμπρεχτ, Τιμ
Ιντμπίχι, Γιασίν
Πλάισε, Τίμπορ
ΜακΝότον, Κρίστοφερ
Στράσερ, Γιοχάνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: