ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Σήμα ανανέωσης!

Ανανεώθηκε και σήμερα η στήλη με τα προβλήματα τραυματισμών διεθνών παικτών ομάδων που θα λάθουν μέρος στο Μουντομπάσκετ 2010 της Τουρκίας με 4 νέα κείμενα. Όπως θα δείτε, περιλαμβάνει πλέον και σημαντικούς τραυματισμούς που συνέβησαν πριν την έναρξη της στήλης.

Επειδή κατά τους επόμενους μήνες η στήλη θα ανανεώνεται διαρκώς και τα άρθρα που θα προστίθενται θα μπαίνουν παράλληλα με την κανονική ροή των κειμένων του Age of Basketball (και όχι όπως συνέβη σήμερα και προχτές ως μοναδικά άρθρα), δίπλα και στον τίτλο αλλά και στη λεζάντα της εικόνας της νέας κατηγορίας (στη δεξιά στήλη δηλαδή) θα μπαίνει το σήμα "Νέο!" όποτε ανανεώνεται η στήλη, ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτή η κάθε καινούργια ενημέρωση. Το σήμα "Νέο!" θα παραμένει εκεί για 24 ώρες από την ανάρτηση του κάθε άρθρου (αν ανεβάζουμε ένα άρθρο κάθε μέρα, εκτός του ότι τελικά δεν θα... μείνει κανείς να παίξει στο Μουντομπάσκετ, το "Νέο!" θα υπάρχει μόνιμα στα δεξιά).

Οπότε... έχετε το νου σας, ώστε να μένετε απόλυτα ενημερωμένοι για κάθε ιατρική εξέλιξη στο μέτωπο των 24 ομάδων του Μουντομπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: