ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θα περιμένει τον Κάμερον

Το κατέστησε σαφές ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Νέναντ Βούτσινιτς, ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί για να δει αν ο Πέρο Κάμερον θα είναι υγιής για να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο 35χρονος πάουερ-φόργουορντ, εμβληματική μορφή του μπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο το Νοέμβριο του 2009, παίζοντας στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το εκσεσημασμένο οίδημα που εμφάνισε τον οδήγησε στο χειρουργείο στις αρχές του Δεκέμβρη. Έκτοτε, δεν έχει αγωνιστεί και είχε αναλάβει ρόλο προπονητή. Εντούτοις, οι Νεοζηλανδοί είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν να δοκιμάσει το πόδι και τη φυσική του κατάσταση γνωρίζοντας τη σημασία που θα έχει για την ομάδα το να συμπεριληφθεί ο Κάμερον στη δωδεκάδα.

Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: