ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Euroleague 2009-10 Σταυρόλεξο και Quiz!

Το νέο σταυρόλεξο (Νο.14) και το νέο quiz του Age of Basketball έφτασαν και είναι ήδη διαθέσιμα στα μέλη του site, μέσω e-mail! Απαντήστε στις ερωτήσεις τους (ακόμη και λανθασμένα) και κερδίστε δύο wallpaper από τη φετινή Ευρωλίγκα.

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, το περιεχόμενο και των δύο δοκιμάζει τις γνώσεις σας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την περίοδο 2009-10. Περάστε ευχάριστα λίγη ώρα ασχολούμενοι με το άθλημα που αγαπάμε και απαντώντας στις ερωτήσεις των συντελεστών του Age of Basketball.

Όσοι δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο Age of Basketball και θέλετε το quiz και το σταυρόλεξο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ageofbasketball@gmail.com για να γίνετε μέλη και ύστερα θα σας αποσταλούν άμεσα.


Το νέο Quiz και το νέο Σταυρόλεξο έχουν ήδη σταλεί στα μέλη του AoB. Αν κάποιος τυχόν δεν το παρέλαβε, μπορεί να επικοινωνήσει με το site για να το στείλουμε ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: