ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Top-16, week 6


Μία ακόμη κατά 100% επιτυχημένη εβδομάδα ήταν για τη στήλη η προηγούμενη! Προτάθηκαν ο Λιουλ και ο Λόγκαν που έκαναν 14.3 και 17 αντίστοιχα, αποφύγατε τον Σπανούλη που έκανε 5, ενώ ο Γκόρντον ήταν ξανά πολύ καλός!

Τελευταία αγωνιστική του top-16 και θα ακολουθήσω την ίδια «συνταγή» όπως και στο τέλος της Regular Season, δηλαδή παίκτες σε καλή κατάσταση που κυνηγούν νίκη.

Η Λαμποράλ κυνηγά τη νίκη που λογικά θα σημαίνει πρόκριση και με όση μεγαλύτερη διαφορά μπορεί. Σχεδόν αυτονόητη η επιλογή του Mirza Teletovic που θα σηκώσει το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος.

Θα στηρίξω και τον Κώστα Καϊμακόγλου που θα πρέπει να κάνει κάτι καλό για να κερδίσει το Μαρούσι. Στα 3 τελευταία του παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μ.ό. ranking 15,3.

Δε θα έπαιρνα… παίκτη από το ματς Σιένα-Εφές. Είναι ο μόνος αγώνας όπου παίζουν δύο αποκλεισμένες ομάδες, οπότε κάτι η απογοήτευση, κάτι οι παίκτες που θα ξεκουραστούν, μπορεί να «βγάλουν» απρόσμενα ranking.

Άκουσα ότι… ο Kelly McCarty της Χίμκι έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων, με αντίστοιχα καλό ranking, σε όλα τα ματς πλην ενός, σε Ρωσία και Ευρωλίγκα, εδώ και 1,5 μήνα (από τις 28 Γενάρη)!

Οι τελευταίες προτάσεις για φέτος ελπίζω να σας βγουν τυχερές! Την Παρασκευή θα αναλύσουμε τη φετινή σεζόν μέσα από τις προτάσεις της στήλης και θα διαβάσετε γιατί μπορείτε να νιώθετε δικαιωμένοι που την παρακολουθήσατε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: