ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Age of Basketball Fantasy: Οι Μεγάλοι Νικητές


Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός fantasy της Ευρωλίγκας και του Age of Basketball για φέτος και πλέον οι νικητές μπορούν να απολαύσουν την ευχαρίστηση της επικράτησης και να χαρούν τα δώρα τους!

PRIVATE LEAGUE

Πήρε το προβάδισμα από την πρώτη αγωνιστική με μία εντυπωσιακή επίδοση και γλέντησε τη νίκη του με μία εξίσου φοβερή εμφάνιση στο φινάλε! Ο laker6 με τους Starfish Troopers είναι ο μεγάλος νικητής του Private League φτάνοντας στους 2532.4 πόντους και κυριαρχώντας απόλυτα στο παιχνίδι όλη τη διάρκεια της σεζόν, με την 5η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, θα κερδίσει ένα μπλουζάκι Age of Basketball. Αρκετά πιο πίσω, αλλά με μία συνεπή και αξιοπρόσεκτη πορεία, ο keratsinio με τους kypriadites champ τερμάτισε δεύτερος και 46ος στην Ελλάδα, για να λάβει ένα wallpaper.

AGE OF BASKETBALL CHAMPION

Στον μεγάλο, ειδικό διαγωνισμό του Age of Basketball είχαμε μία φοβερή αναμέτρηση στον τελικό που είδε τον Highflyer-4 με την ομάδα Defender να κάνει ένα ακόμη θαύμα, μία ακόμη ανατροπή και με μία εκπληκτική εμφάνιση να στέφεται θριαμβευτικά πρωταθλητής δίνοντας την πρώτη ήττα της σεζόν στον omerta με την ομάδα Omerta’. Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη δόξα στο νικητή, και η Omerta’ έχει μεγάλη αξία αφού πρόκειται για μία ομάδα που βάδισε αήττητη όλες τις αγωνιστικές για να χάσει μόνο στο τελευταίο παιχνίδι. Στο μικρό τελικό που πήγε σε χαμηλό σκορ, ο sherlocked με την Guru nba_post team επικράτησε σε ένα ωραίο ντέρμπι με οριακή διαφορά (για ακόμα μία σεζόν) της danielle με την danielle 32161. Το μπλουζάκι Age of Basketball πάει στον Defender και το wallpaper στον omerta. Τα αποτελέσματα:

Μεγάλος Τελικός του AoB Champion: Defender (Highflyer-4) – Omerta’ (omerta) 169.9 – 143.8
Μικρός Τελικός: Danielle 32161 (Danielle) - Guru nba_post team (Sherlocked) 124.2 – 125.0

ΑΣΙΣΤ

Η ομάδα που από το ξεκίνημα έδειχνε ότι πήγαινε γραμμή για τη νίκη, η Hansel της danielle είναι αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα στις ασίστ, όντας και 1η στην Ελλάδα και 5η στον κόσμο, με 485 ασίστ, για να κερδίσει το μπλουζάκι Age of Basketball. Όχι πολύ πιο χαμηλά, ο laker6 διακρίθηκε και σε αυτήν την κατηγορία με τους Tuvalu Sponges και με τις 472 ασίστ πιστοποίησε το υψηλότατο επίπεδο του διαγωνισμού αφού κατέληξε 3ος στην Ελλάδα και 9ος στον κόσμο. Ωστόσο, δε θα πάρει το wallpaper αφού κέρδισε καλύτερο δώρο σε ανώτερη κατηγορία (private league). Συνεπώς, το wallpaper θα πάει στην τρίτη annet που, με την ομάδα repeat τερμάτισε με 443 ασίστ, μόλις μία πάνω από τον omc και τους Passers-Reloaded!

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ

Στα ριμπάουντ τελικά ολοκληρώθηκε η ανεπανάληπτη ανατροπή που διαφαινόταν από τον Kong με τους DublRKong! Μέσα σε 5 εβδομάδες γύρισε διαφορά 44 ριμπάουντ χαρίζοντάς μας ένα φοβερό, συναρπαστικό φινάλε με τον τελικό νικητή για το μπλουζάκι Age of Basketball να κρίνεται με διαφορά μόλις 2 ριμπάουντ! Ήταν μία σπάνια ανατροπή που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει εάν έβλεπε την κατάσταση λίγες εβδομάδες πριν! Ο δεύτερος, pollodiablo με τους chelmos snowmen, έχει κάθε λόγο να νιώθει απογοητευμένος που έχασε μία οριακή νίκη που φαινόταν να κρατά στα χέρια του για περισσότερο από 2 μήνες. Τελικά θα μείνει με το wallpaper και τη συνολική καλή του εμφάνιση. Οι δύο ομάδες κατέληξαν 8η και 9η αντίστοιχα στην Ελλάδα.

ΤΑ ΔΩΡΑ

Όπως είχε οριστεί για τα δώρα, εφόσον υπάρχουν συμμετέχοντες που κερδίζουν δύο δώρα, ο καθένας έχει δικαίωμα σε ένα. Πάντα προκρίνεται το καλύτερο (δηλαδή φέτος το μπλουζάκι έναντι του wallpaper), ενώ όταν ο ίδιος συμμετέχων κέρδισε δύο ίδια δώρα, το ένα από τα δύο δόθηκε στον επόμενο της κατάταξης. Αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά με την εξής σειρά προτεραιότητας: private league, AoB Champion, Ασίστ, Ριμπάουντ. Με βάση τους όρους που είχε θέσει εξαρχής το blog, τους κανονισμούς του διαγωνισμού και τα τελικά αποτελέσματα, τα δώρα απονέμονται ως εξής:

Μπλουζάκι Age of Basketball στους χρήστες: laker6 (για τη νίκη στο private league), Highflyer-4 (για τη νίκη στο Champion), danielle (για τη νίκη στις ασίστ), Kong (για τη νίκη στα ριμπάουντ).

Ειδικό wallpaper σχεδιασμού του Age of Basketball στους χρήστες: keratsinio (για τη 2η θέση στο private league), omerta (για τη 2η θέση στο Champion), annet (για την 3η θέση στις ασίστ, όπου 2ος βρέθηκε ο laker6), pollodiablo (για τη 2η θέση στα ριμπάουντ).

Το Age of Basketball θα επικοινωνήσει τις επόμενες ημέρες με όλους τους νικητές για να τους ενημερώσει για τη νίκη τους και να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες για τον τύπο και την αποστολή των δώρων. Σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί το δώρο του, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, το δώρο θα πάει στον επόμενο, ανάλογα με την κατηγορία, βάσει των όρων και των κανονισμών του διαγωνισμού. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ανακοινωθεί μέσω του site, ενώ ο επιλαχών θα ενημερωθεί με e-mail. Τα ονόματα των νικητών δεν αναγράφονται στο άρθρο, αλλά μόνο τα ονόματα χρηστών. Εάν κάποιος αμφισβητεί την ύπαρξη των προσώπων που κέρδισαν τα δώρα, μπορεί να μας ενημερώσει μέσω e-mail και το Age of Basketball θα αποστείλει τη ονομαστική λίστα των συμμετεχόντων για την τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων.

Το Age of Basketball σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας και τη στήριξη του διαγωνισμού μας και φέτος! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, αλλά πολλά μπράβο και σε όσους συμμετείχαν χωρίς να κερδίσουν κάτι, αφού η χαρά της συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι ανεκτίμητη! Το site επιφυλάσσεται για την επόμενη σεζόν ευελπιστώντας σε ακόμη περισσότερες συμμετοχές και ακόμη πιο πολλές εκπλήξεις!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Και φέτος ήσασταν ο νούμερο 1 προορισμός μπάσκετ το χειμώνα!

Πάμε τώρα στα δικά μας. Θεωρώ ότι πια έχω κερδίσει το δικαίωμα να μετονομαστώ από Kong σε King Kong. Έδωσα 8 μήνες διακοπές στους παίκτες μου, θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια μου που υπό την καθοδήγησή μου πέτυχαν μια τεράστια νίκη.

Πραγματικά το πίστευα όταν έμεινα 44 ριμπάουντ πίσω, αλλά δεν το περίμενα. Ακόμη και τώρα ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω, ιδίως με κάποιες μέτριες επιλογές την τελευταία αγωνιστική.

Όμως "we are the champions" (για μενα δεν υπήρχε άλλος διαγωνισμός, μόνο τα ριμπάουντ) και "μεθυσμένη πολιτεία".

Άντε και του χρόνου, που θα πάω για το ριπίτ. Συγχαρητήρια στον pollodiablo, που ήταν τόσο καλός εξαρχής. Απόψε πάμε μπουζούκια με την κούπα!
King Kong

Ανώνυμος είπε...

Δε λέγομαι πια pollodiablo


Aito Garcia Reneses

Ανώνυμος είπε...

Prwta apo ola bravo se esas pedia gia ton diagwnismo pou diorganwsate kai fetos!!mas kratise se agwnia olo ton ximwna.elpizw na xanagini kai tin epomeni season.Telika ekana tin ekplixi kai nikisa tin omada omerta ston megalo teliko an kai ta prognostika me ixan ws to megalo Outsider tou top 16.Nomizw ekana katapliktiki poria dixnodas pws impossible is nothing...

gerald

Patrick Star είπε...

Ageofbasketball είπε: Ο δεύτερος, pollodiablo με τους chelmos snowmen, έχει κάθε λόγο να νιώθει απογοητευμένος

Πάλι δεύτερος? Μα πάλι? Έχει τόσες συμμετοχές σε final4 και σε τελικούς!!!! Μα έλεος πια!!!
Δεν μπορώ, το παραδέχομαι, όταν είδα τη βαθμολογία των rebounds έβαλα τα γέλια καθώς θυμήθηκα τη δέσμευση του elpollodiablo για μετονομασία του σε Reneses...

Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον D. Lavrinovic που με στήριξε από την πρώτη αγωνιστική όταν και χτύπησα 216 βαθμούς!
Για τον πρώτο γύρο ειδική αναφορά σε McCalebb, Maric (από την 3η αγωνιστική κιόλας), Kleiza, Gecevicius, Mickeal και Watson. Από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου πέρασαν αρκετοί με κυριότερους τους Rakocevic (όταν έπρεπε, εκτός από το κουλούρι που με κέρασε την τελευταία φορά πριν τον πουλήσω...) και Finley.
Στο Top-16, 1000 ευχαριστώ στον Khryapa, στον Siskauskas, στον Teletovic και στον Kleiza (για άλλη μια φορά). Special thanks στον Batiste που ποτέ δε με απογοήτευσε...

Περιμένω το μπλουζάκι μου, γιατί το καλοκαίρι που μας πέρασε μου εμφανίστηκε κορδωτός κορδωτός στο γήπεδο φορώντας το μπλουζάκι...

Συγχαρητήρια σε Gerald αλλά και σε Omerta γιατί γενικά είχε καλή παρουσία (και στα δύο πρωταθλήματα).
Πολλά μπράβο στον Κυπριαδίτη γιατί είχε και μια ομάδα που βγήκε 3η στην Ελλάδα (μόλις 10 πόντους πάνω από τους Starfish Troopers) αλλά - ευτυχώς - δεν την είχε δηλώσει στο πρωτάθλημα...
Ακόμα περισσότερα μπράβο στην Danielle για τη νίκη της και την πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα.
Τα σέβη μου και τις ευχαριστίες μου στον Kong που αν και δεν κέρδισε κάποιο σοβαρό αντίπαλο (ξέρετε, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή) κατέκτησε επάξια ένα πρωτάθλημα (έστω και σε άλλη κατηγορία) που έχασε στο τσακ πέρυσι.

Να πω εδώ ότι:

Το καταστατικό ίδρυσης των Starfish Troopers έγραφε ξεκάθαρα ότι ιδρύθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στα ριμπάουντ... Απλά μετά την πρώτη αγωνιστική έγινε αλλαγή πορείας...
Οι London Chefs ήταν η χειρότερη ομάδα με το πέρας της 1ης αγωνιστικής, εξ'ου και η επιλογή να αντικαταστήσουν τους Troopers... Μετά την 1η αγωνιστική απείχαν 30 βαθμούς από τον 1ο (ο οποίος δεν ήταν ούτε o Diablo ούτε ο Kong). Στο τέλος αναγκάστηκα να ρισκάρω γιατί μετά από διεξοδικές συζητήσεις με pollodiablo αποκαλύφθηκε ότι είχαμε σχεδόν την ίδια ομάδα. Έπρεπε να αλλάξω κάτι...
Οι Chelmos Snowmen μέχρι την 5η αγωνιστική - αν δεν κάνω λάθος - δεν προορίζονταν για τα ριμπάουντ. Ο ιδρυτής τους, τους πήρε χαμπάρι κάπου εκεί γύρω... Άλλωστε, αν προσέξετε, υπήρχε άλλη μία ομάδα ονόματι Phoenix Rebounders...

Για τους Kiriabati Sardines ένα μόνο έχω να πω: Κρίμα... Κρίμα, γιατί πέσανε πάνω στις 2 περίεργες αγωνιστικές του top-16... Εκεί όπου όλες οι καλές ομάδες δεινοπάθησαν ενώ άλλες ευνοήθηκαν, όπως οι πελάτες, δηλαδή οι Erymanthus Boars...

Unknown είπε...

Kαλησπέρα σε όλη την παρεα, και συγχαρητηρια σε ολους!

Ηταν μια πολυ καλη χρονια στο fantasy, και νομιζω πως τελικα κερδισε ο καλυτερος. Μας εμεινε μια πικρια που φτασαμε τοσο κοντα στην πηγη και δεν ηπιαμε νερο, αλλα δεν πειραζει.

Δινουμε σε ολους ραντεβου για τη νεα χρονια, και υποσχομαστε να ειμαστε ακομα πιο ανταγωνιστικοι.

Χαιρετισμους απο Στοκχολμη,
Omerta'.