ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Top-16, Week 3


Τα πολλά «ανάποδα» αποτελέσματα αναστατώνουν και το ranking και θέλει και λίγη έμπνευση για να βρει κανείς τους παίκτες που είναι πιθανότερο να παίξουν καλά στον επόμενο αγώνα. Έτσι, Τσίλντρες και Ντέλας έκαναν μέτρια ranking, αλλά ο Μένσα-Μπόνσου δικαίωσε όσους τον απέφυγαν.

Προσπαθώντας να αφουγκραστεί κανείς το momentum, δεν μπορεί παρά να δει ότι ο Jamon Lucas είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμος να κάνει τη διαφορά στα ματς του Αμαρουσίου. 24 ranking με την Μπαρτσελόνα, 8 με τον Παναθηναϊκό, 22 με τον Ολυμπιακό! Θα τον εμπιστευτώ και εναντίον της Παρτιζάν.

Η Εφές είναι πολύ δυνατή στο top-16 και το οφείλει εν μέρει στην καλή φόρμα του Charles Smith. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει να κάνει μονοψήφιο ranking στην Ευρωλίγκα από τις αρχές Δεκέμβρη και η αξία του είναι πολύ προσιτή.

Δε θα έπαιρνα… τον Carlos Cabezas της Χίμκι. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και την προηγούμενη εβδομάδα κατέγραψε αρνητικό.

Άκουσα ότι… ο Terrel McIntyre μετά από 3 «σβηστές» εβδομάδες επέστρεψε στα καλά ranking με 26 εναντίον της Σκαβολίνι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GORDON I TOMAS?

Ανώνυμος είπε...

ο κ.λαβρίνοβιτς θα παιξει? Ποιο από τα δύο αδελφια να προτιμήσω ή είναι καλύτερα κανένα από τους δυο αφού γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον αλλον?

Age of Basketball είπε...

@Ανώνυμος 19:27: Είναι και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μην ξεχνάς ότι πάνε σε ματς που 99% θα βγουν χαμένοι.

@Ανώνυμος 19:35: Λογικά ο Κσιστόφ θα παίξει. Εγώ αποφεύγω τα πολύ δυνατά ντέρμπι, αλλα αν διαλέξω, συνήθως πάω για το γηπεδούχο.