ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο Fantasyόπληκτος: Top-16, Week 2


Όσοι διάβασαν τη στήλη την προηγούμενη εβδομάδα θα αισθάνονται δικαιωμένοι που επέλεξαν τον Λάνγκτον και… απέφυγαν τον Ντιν. Ο Πέκοβιτς έκανε καλούτσικο ranking, ενώ ο Ντίξον έδειξε ότι έχει πάρει εξαρχής σημαντικό ρόλο στη Μάλαγα.

Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγω τον Mario Delas, νέο απόκτημα της Ζαλγκίρις. Ελλείψει του Ουάτσον, ο Κροάτης βρήκε αμέσως χώρο να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο και πλούσιο ταλέντο του, και αυτό αποτυπώνεται και στη στατιστική. Προσφέρεται και σε πολύ χαμηλή αξία!

Ο Josh Childress του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι ο 4ος ακριβότερος περιφερειακός, αλλά δεν είναι απλησίαστος, αφού απέχει αρκετές μονάδες από τους από πάνω και έχει άλλους 7 παίκτες σε απόσταση λιγότερο από 4,5 μονάδες. Συνεπώς, αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο να τον βάλετε στην ομάδα σας.

Δε θα έπαιρνα… τον Pops Mensah-Bonsu της ΤΣΣΚΑ. Ακόμη δεν έχει βρει ρόλο και το ranking του είναι απρόβλεπτο και συνήθως χαμηλότερο. Θα βοηθήσει σιγά σιγά την ομάδα του.

Άκουσα ότι… ο Pau Ribas της Λαμποράλ έκανε την Κυριακή το καλύτερο ranking, με 27, της επαγγελματικής του καριέρας σε Ισπανία και Ευρώπη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μόρις θα παίξει? Τι πράγμα είναι αυτό, έχουμε ξεμείνει από ψηλούς

pdiablo

Age of Basketball είπε...

Ο Μόρις οι Ισπανοί λένε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό. Ταξίδεψε κανονικά και λένε ότι θα παίξει, αλλά βέβαια δεν έχει κάνει πλήρεις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.