ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Age of Basketball Champion: Top-16, Game 2


Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική των νοκ άουτ στη φάση των «16» στο Age of Basketball Champion και πλέον ξέρουμε τις τρεις από τις 8 ομάδες του Final-Eight. Τρεις, λοιπόν, παίκτες κέρδισαν για δεύτερη φορά, έφτασαν στο 2-0 και πήραν την πρόκριση. Οι υπόλοιποι θα λύσουν τις διαφορές τους την ερχόμενη εβδομάδα σε do-or-die αγώνα.

Οι Omerta έφτασαν το 12-0 και πλέον είναι και με τη βούλα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αφού… η Μπαρτσελόνα έχασε στο Βελιγράδι και σταμάτησε στο 11-0 το σερί της. Μέχρι στιγμής αήττητοι οι Omerta, ξέρουν, όμως, ότι αν χάσουν από εδώ και στο εξής θα σημάνει αυτόματο αποκλεισμό.

Μαζί τους, στο Final-8 πέρασαν ήδη ο Guru NBA_post team, που ολοκλήρωσε την έκπληξή του απέναντι στους Kiribati Sardines, όντας ένας από τους δύο 4ους που περνούν από πρώτο ομίλου. Η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε, προφανώς, ήταν και αυτή από την 4η θέση του ομίλου της στην πρώτη φάση: οι Erymanthus Boars πέρασαν από τους themis_AoB, που ούτε αυτοί μπόρεσαν να χτίσουν πάνω στην καλή πρώτη φάση.

Προσοχή: Οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν (omerta, Erymanthus Boars, Guru NBA_post team) έχουν ρεπό την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την 4η αγωνιστική του Top-16.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο αγώνα, αφού η team-death του Kong (που είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ρισκάρει και προφανώς δικαιώθηκε) κέρδισε τους Larnaka Immortals του πρωταθλητή Anthos, ο N.C.B.T. επικράτησε της Danielle 32161, ο Victorious Titanic επιβεβαίωσε το πρώτο σκέλος του ονόματός του και δεν… βυθίστηκε, κερδίζοντας τον Zauath, ενώ και οι kypriadites champ επικράτησαν των eu.champions1 για το 1-1 και σε αυτό το ζευγάρι.

Άφησα για το τέλος το απόλυτο ντέρμπι που έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ο Ηρακλής έμεινε ζωντανός καταφέρνοντας να επικρατήσει με τη μικρότερη δυνατή διαφορά του Defender που προηγούταν με 1-0. Το τελικό σκορ του δεύτερου αγώνα ήταν 136.5-136.4 με 0.1 πόντος να χωρίζει τις δύο ομάδες! Αυτό θα πει… ντέρμπι!

Όποιος από τα πέντε ζευγάρια κερδίσει τον 3ο αγώνα θα προκριθεί στο Final-Eight.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα του Top-16 (τα χρώματα αφορούν στα διασταυρώματα του επόμενου γύρου):

Ζευγάρι 1: Omerta (omerta) – baltsakos river b.c. (Pol01) 2-0
Αγώνας1: 134.2-110.0, Αγώνας2: 116.3-59.0

Ζευγάρι 2: Ηρακλής (Giraios) – Defender (Highflyer-4) 1-1
Αγώνας1: 113.5-122.4, Αγώνας2: 136.5-136.4

Ζευγάρι 3: Kiribati Sardines (laker6) – Guru nba_post team (Sherlocked) 0-2
Αγώνας1: 116.1-126.1, Αγώνας2: 96.4-169.7

Ζευγάρι 4: themis_AoB (Themis_vl) – Erymanthus Boars (Pollodiablo) 0-2
Αγώνας1: 113.9-135.8, Αγώνας2: 85.2-120.8

Ζευγάρι 5: Larnaka Immortals (Anthos) – team-death (Kong) 1-1
Αγώνας1: 164.9-138.8, Αγώνας2: 107.8-152.7

Ζευγάρι 6: N.C.B.T. (PMLefkosia) – Danielle 32161 (Danielle) 1-1
Αγώνας1: 127.1-145.5, Αγώνας2: 97.1-82.4

Ζευγάρι 7: Victorious Titanic (omc) – Zauath (Zaster) 1-1
Αγώνας1: 124.4-148.8, Αγώνας2: 114.6-98.1

Ζευγάρι 8: kypriadites champ (Keratsinio) – eu.champions1 (nikos.gr13) 1-1
Αγώνας1: 150.4-151.9, Αγώνας2: 121.7-89.1

Η συνέχεια
(τα χρώματα αφορούν στα διασταυρώματα του επόμενου γύρου):

Final-8, Προημιτελικοί – 4 ζευγάρια, αγώνες νοκ άουτ (4η αγωνιστική):

Ζευγάρι 9: Omerta (omerta) – Νικητής 5
Ζευγάρι 10: Νικητής 2 – Νικητής 7
Ζευγάρι 11: Guru nba_post team (Sherlocked) – Νικητής 8
Ζευγάρι 12: Erymanthus Boars (Pollodiablo) – Νικητής 6

PRIVATE LEAGUE

Στο private league βρίσκει πλέον παρηγοριά ο laker6, καθώς οι starfish troopers εξακολουθούν να είναι στην πρώτη θέση, έχοντας πια 1858.2 βαθμούς και εξακολουθώντας να κρατούν τη διαφορά από τον δεύτερο (είναι ο omerta) σε τριψήφια επίπεδα. Βέβαια, η λέξη «παρηγοριά» είναι σχετική, καθώς ο νικητής του private league έχει την καλύτερη ομάδα της χρονιάς, σε σύνολο. Πάντως, η διαφορά του πρώτου από τους υπόλοιπους δεν είναι ασφαλείας με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Στα ριμπάουντ οι chelmos snowmen του pollodiablo είναι ακόμα στην πρώτη θέση, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά πολύ στα 29 ριμπάουντ από τον δεύτερο. Όμως, η διαφορά είναι ότι πια τρεις ομάδες παλεύουν για την πρωτιά, καθώς τα 35 ριμπάουντ που τους χωρίζουν από τον τρίτο είναι διαφορά οριακά ανατρέψιμη σε 4 αγωνιστικές.

Στις ασίστ η Danielle και ο Hansel (που πλησιάζει και την κορυφή σε ολόκληρη τη διοργάνωση στην κατηγορία αυτή) είναι ξεκάθαρα το φαβορί με τις 355 ασίστ που έχει, αλλά ο laker6 με τους Tuvalu Sponges είναι πια αρκετά κοντά, μειώνοντας τη διαφορά στις 12 ασίστ (από τις 16 που ήταν). Το finish αναμένεται «καυτό» και στο private league.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Simptwsi pou epanalamvanete pavi na ine simptwsi
Kai persi me tin omada team-Gerald pou ixa,
se ena pexnidi exasa me 0,1 apo ton antipalo mou
enw se ena allo nikisa me 0,1. Elpizw na epanaliu8i kai
twra an kai to vlepw ligo discolo.Fetos den mas theli
katholou i portokali bala.

Gerald

Patrick Star είπε...

Champion:

Άδοξο τέλος στο champion... Ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με πέρυσι βέβαια, αλλά οι προσδοκίες είχαν ανέβει θεαματικά. Δε θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον γκουρού καθώς είναι γνωστό ότι είμαι ένα μνησίκακο άτομο. Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής και δηλώνω χαιρέκακος και μνησίκακος, σε αντίθεση με τον πόγιοδιάμπλο που άρχισε από τώρα το γλύψιμο και τα καλοπιάσματα στους αντιπάλους, αντιλαμβανόμενος την οικτρή του θέση με την τραγελαφική ομάδα των 110 πόντων μ.ό. Ξέρει πολύ καλα ότι ακόμα και αν φτάσει στον τελικό (φτου φτου φτου μακριά από μας) θα πάρει ό, τι και πέρυσι. Επομένως, άρχισε από τώρα τα σλουρπ σλουρπ στον Κονγκ. Στον Άνθο δεν τα κάνει αυτά καθότι είναι γνωστό πως ο Άνθος όταν κάνει τις αλλαγές στις ομάδες του, φοράει ένα δάφνινο στεφάνι (μιας και πάσχει από το σύνδρομο του Καίσαρα) αλαλάζοντας και κραυγάζοντας "Είμαι ο Δάσκαλος! Είμαι ο Δάσκαλος!" επομένως λυκοφιλίες εκεί δεν περνάνε...

Private League:

Στα rebound έπρεπε να ρισκάρω μιας και τα 7/10 της ομάδας μου είναι σαν αυτή του πόγιο, επομένως αν δεν ερχόταν κάποιος να μαζέψει 20 reb δεν υπήρχε περίπτωση να τον προσπεράσω. Ατύχησα και με τις επιλογές Μπουρούση και Κλιμαβίτσιους (2 αγωνιστικές πριν) που δεν έπαιξαν, ε και μάλλον η νίκη θα πάει στην πιο απίθανη ομάδα όλων των θεσμών ever. Το γιατί θα το αποκαλύψω στο τέλος...

Στις ασίστ το παλεύω αλλά η αλήθεια είναι πως 12 ασίστ έιναι λίγο δύσκολο να καλυφθούν εκτός αν σου κάτσει 3άρι που να δώσει 7-8 ασίστ.

Για το σύνολο δε λέω τίποτα μέχρι το τέλος, πέρυσι που άνοιγα συνέχει το στόμα μου ο άλλος πήγε να τα πάρει όλα!!!

Gerald βλέπω αν περάσεις στα ημιτελικά θα έχεις ένα άκρως ενδιαφέρον ματς... Αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση, το εξήγησα 5 γραμμές πιο πάνω...

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσανε τα όργανα.... Επειδή τα μνησικάκα και ανυπόληπτα άτομα πάντα προσπαθούν να σπιλώσουν τους ευγενείς διαγωνιζόμενους, εγώ θα δώσω το δώρο του πρώτου στα ρεμπς, στον επόμενο, εκτός εαν είναι ο ακατανόμαστος. Το λέω από τώρα, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται λίβελους και λασπολογίες. Και εύχομαι στον Kong να ολοκληρώσει την αντεπίθεση του και να τελειώσει δεύτερος (Θα έλεγα και πρώτος αλλά ας μην είμαστε παράλογοι).

Παρ'όλα αυτά, ακόμα πρέπει να αναγνωρίζουμε το δίκαιο, ακόμα και όταν γράφεται από το πιο συκοφαντικό πληκτρολόγιο. Γι' αυτό προσυπογράφω 101% αυτά που λέει ο ακατανόμαστος για τον Άνθο.

pdiablo

Ανώνυμος είπε...

Όχι, μην μου αρχίζετε τα καλοπιάσματα. Πρώτον, θα τσαντιστεί ο αντίπαλος, δεύτερον θα ανέβει η πίεση και το άγχος στους παίκτες μου και θα τα σπάσουν από το τρίποντο. Εμείς πάμε μπάλα μπάλα και στον τρίτο αγώνα, είδαμε (και είδαν όλοι) ότι μπορούμε και το πιστεύουμε. Υπόσχομαι άλλες τρεις αλλαγές-ρίσκο και αυτή την εβδομάδα (η αλήθεια είναι ότι ο Άντερσον μου βγήκε την προηγούμενη...).

Στα ριμπάουντ είναι πολύ δύσκολο να φτάσω στην πρώτη θέση, εκτός κι αν πετύχω για δύο αγωνιστικές παίκτη με πάνω από 15 και δεν το πετύχει ο pdiablo. Βέβαια, κι έτσι, προϋπόθεση είναι να μαζέψει κάποιος πάνω από 15...

Τέσπα, περιμένω το νοκ άουτ, αλλά μπήκα στα αποδυτήρια προχτές και τους πήρε όλους ο διάολος. Και κάλεσα τα ματ και διέλυσαν και τη συγκέντρωση των φιλάθλων την επόμενη όταν πήγαν να συμπαρασταθούν στους παίκτες. Εμείς πρωτάθλημα δεν έχουμε πάρει, περίοδο χάριτος δεν έχει σαν κάτι άλλους.

Για να κάνω και λίγο αληθινό trash talking, αν περάσω υπόσχομαι ότι θα κάνω τον omerta από mr.12-0, mr.12-1.

KONG (με κεφαλαία για να το πιστέψω...)

Giraios είπε...

Αν και οι παίκτες που βασιζόταν η ομάδα βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, οι υπόλοιποι τα έδωσαν όλα και κερδίσαμε με την ελάχιστη διαφορά!!! Τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας είναι τεράστια...
Γι αυτό δεν φοβάμαι στον επόμενο αγώνα. Υπάρχουν προβλήματα αλλά στο τρίτο παιχνίδι, θα σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων για να συνεχίσουν την καλή πορεία.