ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: Week 8


1/2 στις επιλογές της προηγούμενης εβδομάδας, αφού ο Μάρσαλ μας δικαίωσε ενώ ο Βελίτσκοβιτς έκανε το χειρότερό του φετινό ματς!

Ο Juan Carlos Navarro της Μπαρτσελόνα είναι σαφώς μία καλή επιλογή πλέον. Δεν έχει πέσει ποτέ σε μονοψήφιο ranking στην ACB, ενώ και στην Ευρωλίγκα η πορεία του μοιάζει ανοδική. Η αξία κάτω από 60 για έναν τέτοιο παίκτη είναι σαφώς δελεαστική.

Ο Chuck Eidson είναι ένα από τα πλέον πληθωρικά και ταλαντούχα τριάρια στην Ευρώπη. Αυτό αποτυπώνεται και στη στατιστική του η οποία γράφει: 17.2 ranking, 13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.9 κλεψίματα! Μια καλή επιλογή για περισσότερες από μία κατηγορίες στο fantasy...

Δε θα έπαιρνα... τον Travis Hansen της Ρεάλ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βρει ρόλο στη Μαδρίτη, είναι ασταθής και δεν πείθει ότι μπορούμε ακόμα να τον εμπιστευτούμε παρά το ότι έχει πέσει η αξία του. Η επιλογή του εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Άκουσα ότι... ο Jamon Lucas του Αμαρουσίου απείχε από κάποιες προπονήσεις λόγω της δυσαρέσκειάς του για χρήματα που του οφείλονταν και ση συνέχεια, στο ματς του Σαββάτου έκανε ranking 6, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει μ.ό. 12.9.

Στις αλλαγές της εβδομάδας, η Ρόμα άλλαξε προπονητή και ο Ολυμπιακός χώρισε με τον Ουέιφερ (για τον οποίο, παρεμπιπτόντως, άκουσα από άνθρωπο της ομάδας μία άσχημη λέξη για την μπασκετική του νοημοσύνη)...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ήταν καλη επιλογή ο λορμπεκ μετά απο το ματς που επαιξε την Κυριακή? Ο διαμαντιδης θα παιξει?Μπεγκιτς ή watson?

Age of Basketball είπε...

Για τον Διαμαντίδη είναι 50-50, ούτε ο ίδιος ξέρει, ελπίζει ότι θα παίξει πάντως, αν και θα είναι απροπόνητος.

Ο Λόρμπεκ παίζει εντός έδρας, αλλά καλύτερα μην πάρεις παίκτες αντίπαλων ομάδων. Εννοώ ή Λόρμπεκ ή Ουάτσον/Μπέγκιτς. Μπορούν να παίξουν καλά όλοι, αλλά το πιο λογικό είναι όχι. Από τους δύο της Ζαλγκιρις θα έπαιρνα τον Ουάτσον, βέβαια είναι και θέμα μονάδων προς ξόδεμα. Αν θες, πιστεύω ότι το ρίσκο με Καούν έχει πολύ μεγάλη αξία και πιθανότητες να βγει.

Ανώνυμος είπε...

O Γουότσον θα τα πάρει τα ριμπαουντάκια του, αλλά δε θα έχει χώρο για σκοράρισμα λογικά. Που σημαίνει γύρω στο 10. Αλλά κάνει πλέον 70 και ο Σπλίτερ 74 και παίζει με την Ολύμπια. Οπότε.....

pdiablo

Y.Γ. Το σχόλιο γράφεται λίγες ώρες πριν την προθεσμία γιατί είμαι ...μεγαλόψυχος. Αλλιώς θα το έγραφα λίγα λεπτά μετά

Υ.Γ. 2 Δεν βλέπω πολλή συζήτηση γενικά στα ποστ του φαντασυόπληκτου. It's every man (or woman) for himself.