ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: Week 3


Ο Lavrinovic σαφώς και μας δικαίωσε και με το ranking του και με την άνοδο της αξίας του. Ο Kleiza έκανε ένα μέτριο 8, αλλά η αξία του ανέβηκε, ενώ ο Perkovic έκανε πολύ καλό ranking, όπως το περιμέναμε. Εντωμεταξύ, ο Eliyahu έκανε καλό ματς, έστω και αν ακόμη δεν είναι τόσο σταθερός.

Για την 3η αγωνιστική επιλέγουμε τον Martynas Gecevicius ως σίγουρη επιλογή. Σε 9 παιχνίδια φέτος το χαμηλότερο ranking που έχει κάνει είναι το 9, ενώ ο μ.ό. του κινείται πάνω από το 16. Με την αξία του στο 46.3, είναι σίγουρο, επιπλέον, ότι θα ανέβει κιόλας.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποδίδει όλο και σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ είναι εντυπωσιακός και στο ranking. Λογικά, θα παίξει καλά και η αξία του θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Δε θα έπαιρνα… τον Robert Archibald. Δεν είναι σε φόρμα, η αξία του πέφτει προς το παρόν, ενώ την Κυριακή στην ACB έκανε -9!

Άκουσα ότι… ο Marko Tomas, την Κυριακή εναντίον της Χέμοφαρμ, έκανε 43 ranking!

Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε να αποφεύγετε τους πλέι-μέικερ των αντιπάλων της Σιένα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o siskauskas kai o erazem lorbek pisteuete tha itan kali epilogi tora pou i timi tous exei pesei arketa? o k.lavrinovic tha paixei?

Age of Basketball είπε...

Ο Σισκάουσκας πάντα αργεί να πάρει μπρος. Δεν ξέρω αν θα το κάνει αυτή την εβδομάδα. Πάντως, είναι σίγουρα υπό σκέψη. Ο Λόρμπεκ είναι καλή επιλογή.

Ο Λαβρίνοβιτς προς το παρόν δεν παίζει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Η γνωμη σας για Τουρέ της Ρόμα και Μακκάλεμπ,Μάριτς της Παρτιζαν για το αν θα ήταν καλές λύσεις?

Χ. είπε...

ξέρετε αν θα παίξει ο τεόντοσιτς;;;

Age of Basketball είπε...

Τουρέ και Μάριτς παίζουν αρκετά, οπότε θα ξέρεις ότι μπορούν να κάνουν καλό ράνκινγκ. Ο ΜακΚάλεμπ μπορεί να κάνει πολύ υψηλό ράνκινγκ, καθώς στην επίθεση της Παρτιζάν είναι το αστέρι. Βέβαια, είναι και ο πρώτος που κλείνουν οι αντίπαλοι. Πάντως, το ματς προσφέρεται για να τον πάρεις.

@Χ.: Ο Τεόντοσιτς θα δοκιμάσει το πόδι του το μεσημέρι της Τετάρτης και μόνο αν δεν πονά θα παίξει. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω από τώρα αν θα παίξει.