ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Διαγωνισμοί AoB 2009!

Ο διαγωνισμός του Age of Basketball είναι γεγονός! Μπείτε στην παρέα μας και διαγωνιστείτε για τον καλύτερο της φετινής σεζόν. Φτιάξτε την ομάδα σας, μπείτε στο πρωτάθλημα Age of Basketball Champion και αποδείξτε σε όλους ότι μπορείτε να την οδηγήσετε στην κορυφή.

Από την 1η Οκτωβρίου έχει ανοίξει από τη Euroleague (www.euroleague.net) το φετινό Fantasy Challenge. Εκεί θα φτιάξετε τις ομάδες σας και μετά θα τις βάλουμε στο διαγωνισμό του Age of Basketball. Ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη του blog μας. Γι’ αυτό γραφτείτε μέλη τώρα εντελώς δωρεάν, στέλνοντας ένα απλό μήνυμα με την ένδειξη basket στο ageofbasketball@gmail.com

Ο φετινός διαγωνισμός θα είναι διπλός! Απ’ τη μία το γνωστό σε όλους ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball στο fantasy challenge της Euroleague. Και απ’ την άλλη το Age of Basketball Champion.

- Το ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball στο fantasy challenge της Euroleague είναι με τη μορφή που είχε τις τελευταίες δύο χρονιές (δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες στις ενότητες «τι είναι ο διαγωνισμός», «πώς θα λάβω μέρος», «οι νικητές», αλλά και στα link της Euroleague). Ο καθένας σας μπορεί να δηλώσει τα στοιχεία του στην Ευρωλίγκα (τα στοιχεία δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες, ούτε εμείς, μόνο η Ευρωλίγκα) και μετά να γραφτεί στο διαγωνισμό μας και να διαγωνιστεί για τα δώρα μας.

ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΜΑΙ;
Είναι απλό. Απλώς γραφτείτε στο fantasy challenge της Euroleague και στείλτε ένα e-mail στο ageofbasketball@gmail.com για να σας στείλουμε τον κωδικό του πρωταθλήματος. Μπορείτε να γραφτείτε στο fantasy challenge με 1 μόνο e-mail, δηλαδή να φτιάξετε από 1 έως 10 ομάδες. Οι εγγραφές μπορούν να μέχρι τις 20 Οκτωβρίου (τότε γίνεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, οπότε μετά κάθε συμμετοχή είναι άκυρη). Κάθε χρήστης, αφού μπει στο πρωτάθλημα (με τον κωδικό που θα σας στείλουμε, αφού δηλώσετε συμμετοχή), οφείλει να στείλει στο Age of Basketball το ονοματεπώνυμό του μαζί με το username του στο Fantasy, ώστε να ξέρουμε ποια ομάδα είναι ποιου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Μία από τις ομάδες θα πρέπει (αν θέλετε βεβαίως) να τη δηλώσετε (ποια είναι με όνομα πριν τους αγώνες) σε μας με e-mail. Αυτή η ομάδα (και μόνο αυτή) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Age of Basketball Champion, τον άλλο διαγωνισμό του Age of Basketball, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από αυτόν της Ευρωλίγκας.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ;
Άρα με ένα e-mail έχετε μέχρι και 10 ομάδες και λαμβάνετε ταυτόχρονα μέρος σε δύο διαγωνισμούς, άρα πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Α) FANTASY CHALLENGE
Στο fantasy challenge κερδίζει ο παίκτης του οποίου η ομάδα έχει συγκεντρώσει (μετά την κανονική περίοδο και το Top-16) τους περισσότερους πόντους. Οι πόντοι υπολογίζονται από τη Euroleague και το σύστημα είναι αδιάβλητο και χωρίς πιθανότητες αδικίας. Τα δώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Β) AGE OF BASKETBALL CHAMPION
Το παρόν αφορά την ομάδα που θα μπει στον δεύτερο διαγωνισμό του Age of Basketball. Σε αυτόν, 1 ομάδα από κάθε διαγωνιζόμενο θα μπει στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των 6, για να παίξουμε τη δική μας Ευρωλίγκα. Θα υπάρχουν αγωνιστικές, βαθμολογία και αγώνες, όπως ακριβώς και στην κανονική Ευρωλίγκα. Μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές θα ξεκαθαρίσουν και το πόσοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στον δεύτερο γύρο (που θα γίνει κατά τη διάρκεια του Top-16), ο οποίος θα είναι νοκ άουτ. Η βασική διαφορά είναι ότι εδώ δεν περνάνε αυτοί που έχουν τους περισσότερους πόντους, αλλά εκείνοι που έχουν τις περισσότερες νίκες (ο κάθε αγώνας θα είναι με βάση τους πόντους στο fantasy της Ευρωλίγκας, άρα και πάλι αδιάβλητη διαδικασία). Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και 105 πόντους να πάρει κάποιος μπορεί να κερδίσει, ανάλογα με τον ποιον παίζει κάθε φορά. Άρα, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος των ομίλων! Όσοι προκριθούν από τους ομίλους (την πρώτη αγωνιστική θα ξέρετε πόσοι προκρίνονται, αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές) θα παίξουν νοκ άουτ αγώνες (η κάθε αγωνιστική του Top-16) για να βγει ο μεγάλος πρωταθλητής του Age of Basketball Champion. Κι εδώ τα δώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο κάθε χρήστης μπορεί να κερδίσει 1 δώρο. Εφόσον κερδίσει δύο, διαλέγει ποιο θέλει και το άλλο πηγαίνει στον αμέσως επόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: